ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Emniyet Müdürü Macit’e veda İftar Yemeği

        BEYŞEHİR-Bir restoranda verilen İftar yemeğine Beyşehir İlçe Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, Garnizon ve İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Mustafa Özdemir, Beyşehir Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Yurt, SÜ Beyşehir..

Emniyet Müdürü Macit’e veda İftar Yemeği

        BEYŞEHİR-Bir restoranda verilen İftar yemeğine Beyşehir İlçe Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, Garnizon ve İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Mustafa Özdemir, Beyşehir Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Yurt, SÜ Beyşehir Ali Akkanat Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Aziz Öztürk, İlçe Emniyet Müdür Vekili Emniyet Amiri Sefa Mercan, kurum amirleri, Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri ve meslektaşları katıldı.
         Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, yemekte yaptığı konuşmada, Beyşehir’e İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı olarak geldikten bir süre sonra İlçe Emniyet Müdürü olarak görev yapmaya başlayan Erkan Macit’in, Emniyet Genel Müdürlüğü’nde bir daireye şube müdürü olarak atandığını vurgulayarak, “Kısmette Ankara’da Emniyet Genel Müdürlüğü’nde görev yapmak da varmış. İlçemizde yaptığı çok güzel ve çok önemli işler olduğu gibi bundan sonraki çalışacağı yerlerde de devletimiz ve milletimiz için çok önemli ve güzel işler yapacağına olan inancım tamdır. Görevi içerisinde doğruluk ve dürüstlükten ayrılmadan görevinin onur ve izzetini hiçbir zaman sarsmadan görev yaptı, hak ve adaletin tecellisinde, insanların, devlete olan güven ve itibarının sağlanmasında çok ciddi ve istenilen bir duruşu vardı. Bundan dolayı kendisini tebrik ediyorum.”ifadesini kullandı. Başıbüyük, sonrasında Macit’e bir plaket takdim ederken, ilçeye ve teşkilata verdiği hizmetlerinden ötürü teşekkür etti.
         Ankara’ya tayin olan İlçe Emniyet Müdürü Erkan Macit ise, 18 yıllık meslek hayatının en güzel 2 yılının Beyşehir ilçesinde geçtiğini belirtti. Görev yaptığı süreçte, gerek emniyet personeli, gerekse diğer kurumlarla iyi bir işbirliği ve dayanışma içerisinde çalıştığına inandığını ifade eden Macit, “Beyşehir asayiş yönünden de baktığımızda nüfusuna göre çok huzurlu bir ilçe. Ondan da çok rahattım ve bu çalışmalarımızda bunu hep devam ettirmeye çalıştık. Ama tayinimiz çıktı, görevimizi Ankara’da devam ettireceğiz. İçimizde tabi bir burukluk var ama istediğimiz yerde değil, istenilen yerde çalışmak zorundayız. 2 senenin ardından buradan ayrılmak durumundayız ama hepinizi özleyeceğim, bundan eminim” şeklinde konuştu.
          İlçe Emniyet Müdürü Macit’e, Beyşehir Garnizon ve İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Mustafa Özdemir ve İlçe Emniyet Müdür Vekili Sefa Mercan da teşkilatları adına birer plaket takdim ederek ilçeye ve kurumuna verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL