ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Engellilerimizi yalnız bırakmamalıyız

BEYŞEHİR – Engelli olmanın asla bir kusur olmadığını belirten Özaltun,  mesajında, “Herkesin bir gün engelli adayı olabileceği gerçeğinden hareketle toplum olarak duyarlılıkla engelli vatandaşlarımıza gereken desteği sağlamalı ve onları yalnız..

Engellilerimizi yalnız bırakmamalıyız

BEYŞEHİR – Engelli olmanın asla bir kusur olmadığını belirten Özaltun,  mesajında, “Herkesin bir gün engelli adayı olabileceği gerçeğinden hareketle toplum olarak duyarlılıkla engelli vatandaşlarımıza gereken desteği sağlamalı ve onları yalnız bırakmamalıyız.”dedi.
      Özaltun mesajında şu cümlelere yer verdi: “Engelli vatandaşlarımızın sorunlarına karşı göstereceğimiz ilgi ve üreteceğimiz çözümler, insanımıza ve toplumumuza duyduğumuz saygının en önemli göstergelerinden birini oluşturmaktadır. Bu nedenle engelli vatandaşlarımızın ihtiyaç ve taleplerini karşılamak, onlara daha güzel yarınlar sunmak adına bugüne kadar yatığımız çalışmalar, bundan sonrada artarak devam edecektir. Engellilerin önündeki engelleri kaldırmak için herkesin yapabileceği bir şey vardır, sevgi, saygı ve beraberlik içinde tüm engelleri aşacağımıza olan inancım tamdır. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü vesilesiyle engelli vatandaşlarımızın topluma katılımları, kendilerini eliştirebilmeleri ve kimseye muhtaç olmadan yaşamlarını sürdürebilmeleri konusunda oluşan toplumsal bilincin artarak devam etmesi umuduyla tüm engelli vatandaşlarımıza ve ailelerine sağlıklı ve mutlu bir yaşam diliyorum.” 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL