ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Ereğli POMEM’de Mezuniyet Sevinci

BEYŞEHİR – Ereğli Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü Ali Kurbi, Türk Polis Teşkilatı’nın yeni neferler kazandığı anlamlı bir günde polis memuru adaylarının ve ailelerinin sevincine ortak olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade..

Ereğli POMEM’de Mezuniyet Sevinci

BEYŞEHİR – Ereğli Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü Ali Kurbi, Türk Polis Teşkilatı’nın yeni neferler kazandığı anlamlı bir günde polis memuru adaylarının ve ailelerinin sevincine ortak olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

Konya Valisi Muammer Erol ve Konya İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir Konya Doğanhisar’daki şehit polisin cenaze merasimine katıldıkları için gelemediği mezuniyet töreninin açılış konuşmasını yapan Ereğli Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü Ali Kurbi, Türk milletinin her zaman iddialı bir gençliğe ihtiyacı olduğunu, Türk Polis Teşkilatı ile düne göre bugün daha çok güvenle övündüklerini kaydetti. Genç polis adaylarının bundan sonraki süreçte kamuya faydalı bireyler olarak kamu görevlerini en iyi şekilde yapacaklarını ifade eden Kurbi, polis adaylarının kamu görevlerinin yanı sıra vatan ve insanlık hizmeti de yapacaklarını dile getirdi. 380 polis memuru adayını daha şerefli ve bir o kadar gurur verici mesleğe kazandırmanın onurunu yaşadıklarını söyleyen Ereğli Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü Ali Kurbi ise genç polis adaylarına görev hayatlarında başarılar diledi. Kurbi, gelecek dönem 400 öğrencinin alınmasını beklediklerini ifade etti.

Törende mezun öğrenciler adına konuşma yapan dönem birincisi Rıfat Şencan, 6 aylık eğitim süreçlerinde demokratik hak ve özgürlükler çerçevesinde ahlaklı, erdemli ve ülkesini seven polis memurları olarak yetiştirildiklerini söyledi. Konya İl Emniyet Müdürlüğü’ne tayin edilen dönem birincisi Şencan, toplumda iyi bir birey olabilmeleri adına emeği geçen okul personeline ve ailesine teşekkür etti.

Mezuniyet törenine Ereğli protokolü, kamu kurum ve kuruluş amirleri ile çok sayıda emniyet mensubu ve yemin eden polislerin aileleri katıldı. Program, Polis Meslek Eğitim Merkezi 14. Dönem mezunlarının yemin töreni ile son buldu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL