ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Filipinler’e yardım kampanyası

BEYŞEHİR-Filipinler’de geçtiğimiz günlerde yaşanan tayfunun ardından felaketzedeler için yardım kampanyası başlatıldı. Beyşehir Gençlik  Hizmetleri  Spor İlçe Müdürü Mehmet Bayındır, yaptığı yazılı açıklamada, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü..

Filipinler’e yardım kampanyası

BEYŞEHİR-Filipinler’de geçtiğimiz günlerde yaşanan tayfunun ardından felaketzedeler için yardım kampanyası başlatıldı.

Beyşehir Gençlik  Hizmetleri  Spor İlçe Müdürü Mehmet Bayındır, yaptığı yazılı açıklamada, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından, Filipinler’in orta bölgeleri olan Samar ve Leyte eyaletlerinde meydana gelen Haiyan Tayfunu felaketinden çok sayıda insanın hayatını kaybetmesi sonrasında  yüzbinlerce kişinin evsiz kalmasından dolayı bir yardım kampanyası başlatıldığını bildirdi.

Filipinler’de yaşanan ve son yılların en büyük felaketlerinden birisi olarak adlandırılan tayfunda mağdur olan kişiler için Türkiye ile birlikte tüm dünyadaki yardım kuruluşlarının yardım kampanyası başlatarak bir nebze de olsa felaketin yaralarının sarılmasına katkı sağlamaya çalıştığına vurgu yapan Bayındır, kampanya ile ilgili şu ayrıntılara yer verdi:

“Bakanlığımız  tarafından gençlerde gönüllülük ve sorumluluk bilincinin geliştirilmesi için tüm gençlik merkezlerimizde 21 Kasım-31 Aralık 2013 tarihleri arasında felaketin yaşandığı Filipinler’e yardım kampanyası başlatılmıştır. Yardımda bulunacaklar Halk Bankası Ankara Yenişehir Şubesi’nde açılan 0212-05002037 nuramalı hesaba para yatırabileceklerdir.” 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL