ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Fotoğraf sanatçısı polis memuruna yaş pastalı kutlama

BEYŞEHİR-Beyşehir ilçesinde görev yapan ulusal ve uluslararası yarışmalarda çok sayıda ödülün sahibi olan fotoğraf sanatçısı polis memuru Seyit Konyalı’nın aldığı ödüller yaş pasta kesilerek kutlandı.  Beyşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde yapılan..

Fotoğraf sanatçısı polis memuruna yaş pastalı kutlama

BEYŞEHİR-Beyşehir ilçesinde görev yapan ulusal ve uluslararası yarışmalarda çok sayıda ödülün sahibi olan fotoğraf sanatçısı polis memuru Seyit Konyalı’nın aldığı ödüller yaş pasta kesilerek kutlandı. 
Beyşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde yapılan programa, Garnizon ve İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Mustafa Özdemir, Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Demirgül, İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Konuk, Belediye Başkan Yardımcısı Halim Gümüşel, emniyet teşkilatında görevli rütbeli personel ve polis memurları katıldı.
İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Demirgül yaptığı konuşmada, teşkilat bünyesinde polis memuru olarak çalışan Seyit Konyalı’nın yurtdışında Bosna Hersek’te yapılan fotoğraf yarışmasında iki ayrı altın madalya birden kazandığını hatırlatarak, “Mademki uluslararası bir ödül almış arkadaşımız, bizler de kendi öz işi olmamasına rağmen hobi olarak yaptığı bir işte ödül alıyorsa, bizim de kim olursa olsun hangi arkadaşımızın başarıları olursa olsun, bize desteklemek düşer, yardımcı olmak düşer diye düşünüyoruz. Arkadaşımızın elde ettiği başarıyı yaş pasta keserek kutlamak istedik. Bu programımızda aramızda olarak bizlere eşlik ederek onurlandıran misafirlerimize de katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
İlçe Emniyet Müdürü Demirgül’ün konuşmasının ardından üzerinde “başarılarınızın devamını diliyorum” yazılı yaş pasta hep birlikte kesilerek Konyalı’nın elde ettiği başarı kutlandı.
Programda, Beyşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görev yaparken İran’da Türkiye’nin Tahran Büyükelçiliği’ne atanan Komiser Ertuğrul Akın’a da teşkilatta görev yaptığı süre içerisinde verdiği hizmetlerden dolayı bir plaket takdim edildi. Plaketi Komiser Akın’a veren Emniyet Müdürü Demirgül, yeni görev yerinde başarı dileğinde bulundu.
Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun da, Komiser Akın’a Beyşehir’in tarihi Taşköprüsü’nün yer aldığı bir fotoğrafın bulunduğu duvar saati hediye ederek, Beyşehir’e verdiği hizmetlerden ötürü teşekkür etti. 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL