ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Gazete dağıtım görevlileri, gününü yas pasta keserek kutladı

 BEYŞEHİR- Dünya Gazete Dağıtıcıları günü Beyşehir’de de  kutlandı. Beyşehir Cihan Medya Dağıtım bürosunda yapılan kutlama törenine Beyşehir’de gazete dağıtımı yapan dağıtım görevlileri katıldı. Dağıtım görevlilerinin muhabbet dolu anılarının anlatıldığı bu..

Gazete dağıtım görevlileri, gününü yas pasta keserek kutladı

 BEYŞEHİR- Dünya Gazete Dağıtıcıları günü Beyşehir’de de  kutlandı. Beyşehir Cihan Medya Dağıtım bürosunda yapılan kutlama törenine Beyşehir’de gazete dağıtımı yapan dağıtım görevlileri katıldı. Dağıtım görevlilerinin muhabbet dolu anılarının anlatıldığı bu anlamlı günde yaşadıkları zorluklara da değinildi. 

        Beyşehir’de 18 yıldır gazete dağıtım görevi yapan Hikmet Seyhan, gazete okumanın bir kültür olduğuna işaret ederek ”İletişim araçları çok çeşitlenerek yaygınlaşmış olsa da gazeteler hala eski önem ve değerinden bir şey kaybetmemiştir. Birçok gazete okuru abone olmak koşuluyla, işyeri ve ev rahatlığında gazete okumaktadırlar. Ama birçok kimse bu gazetelerinin hangi zorluklar da ellerine geçtiğini, kapısına gazetenin nasıl ulaştığını pek düşünmemektedirler” diye konuştu.

       17 Yıldır dağıtım görevi yapan İbrahim Ersoy ise ”Dağıtım görevlisi olmak zordur. Sabah erken saatlerde her türlü hava şartlarına aldırış etmeden çalışmaktayız. Bu anlamlı günde, fedakâr ve cefakâr bütün dağıtıcılarımızı sevgiyle selamlıyorum. Gidilmedik yer, ulaşılmadık insan kalmasın inancıyla bu işi yapıyoruz. Dağıtım görevlisi olarak günde  yaklaşık 35 kilometre yol kat ederek, hizmet sunuyoruz, 400’ü aşkın kapıya gidecek ve müşterilerine gazetesini bırakıyoruz. Bir arı misali çiçek çiçek, petek petek dolaşarak. Bal damlatalıcak damaklara. İçinden geçtiğimiz her sıkıntılı dönemde Bayram Tatili, Hafta sonu tatili, Hastalık gibi koşullarda hiç işimizi aksatmamamın farklı onurunu yaşıyoruz.” Diye konuştu.

 Gazete dağıtım görevlileri, günlerini yaş pasta keserek kutladı. Bu  anlamlı günde Beyşehir’de görev yapan gazeteciler de dağıtım görevlilerini yalnız bırakmadı. 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL