ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Gazeteciler Cemiyeti’nden Özdemir’e Plaket

BEYŞEHİR – Son atama döneminde Jandarma Genel Komutanlığı Karargahına atanan Binbaşı Özdemir, Beyşehir ilçesine veda etmeye hazırlanıyor. Beyşehir’de veda ziyaretlerini sürdüren Binbaşı Özdemir’i Beyşehir Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu üyeleri de..

Gazeteciler Cemiyeti’nden Özdemir’e Plaket

BEYŞEHİR – Son atama döneminde Jandarma Genel Komutanlığı Karargahına atanan Binbaşı Özdemir, Beyşehir ilçesine veda etmeye hazırlanıyor. Beyşehir’de veda ziyaretlerini sürdüren Binbaşı Özdemir’i Beyşehir Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu üyeleri de makamında ziyaret etti.
      Görev yaptığı süre içerisinde Binbaşı Özdemir’in başarılı çalışmalara imza attığını, Jandarma Teşkilatı’nın tanıtımına da önemli katkılar sağladığını belirten Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı Hasan Narin, “Komutanımıza görev süresi içerisinde tüm kamu kurum ve kuruluşları gibi Beyşehir’de görev yapan basın mensubu arkadaşlarımızla ve basın kuruluşlarımızla kurduğu iyi diyalog ve sıcak ilişkilerden dolayı da teşekkür ediyoruz.”dedi.
      Narin, ardından Binbaşı Özdemir’e Gazeteciler Cemiyeti adına teşekkür plaketini takdim ederek, yeni görev yerinde başarı dileğinde bulundu.
      Binbaşı Özdemir’de verilen  plaket nedeniyle basın mensuplarına bu jestinden dolayı teşekkür etti. 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL