ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Gazze’ye yardım çağrısı

BEYŞEHİR-Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, Beyşehir halkına Gazze’ye yardımda bulunmaları çağrısında bulundu.  Başbakanlık, barınma, açlık, susuzluk ve sağlık problemleri yaşayan Gazzelilere yönelik yardım kampanyası başlatırken, Başbakanlığın yurt genelinde yayınladığı..

Gazze’ye yardım çağrısı

BEYŞEHİR-Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, Beyşehir halkına Gazze’ye yardımda bulunmaları çağrısında bulundu. 
Başbakanlık, barınma, açlık, susuzluk ve sağlık problemleri yaşayan Gazzelilere yönelik yardım kampanyası başlatırken, Başbakanlığın yurt genelinde yayınladığı genelge üzerine açıklama yapan Belediye Başkanı Murat Özaltun, “Gazze’de orantısız güçte bir savaş var; ve bu savaşta mağdur olan taraf maalesef Gazzeli Müslümanlar. Orada çocuklar, anneler, yaşlılar ölüyor ve çocuklar öksüz, yetim kalıyor, aileler yok oluyor” dedi.
Uygulanan ablukadan dolayı dış dünya ile ilişkileri sınırlı olan Gazze’de Müslümanların, yokluk içinde aç, susuz, hasta olarak yaşam mücadelesi verdiklerini kaydeden Başkan Murat Özaltun, “Gazze’de yaşanan bu drama seyirci kalmama adına, orada yaşayan Müslümanların bir nebzede olsa acısını hafifletmek için, Başbakanlığın başlattığı ‘Gazze’ye yardım kampanyası’na halkımızın duyarlılık göstereceğinden eminim. Yardım yapmak isteyen vatandaşlarımız, belirtilen yardım kampanyasına ait banka hesap numaralarına yardımlarını yaparak, Gazze’deki Müslümanların yaşam mücadelelerinde hiç şüphesiz destek olmuş olacaklardır” diye konuştu. 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL