ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Geleneksel iftar yemeğinde buluştular

BEYŞEHİR-Beyşehir Memur-Sen’in geleneksel iftar yemeğinde, sendika temsilcileri bir araya geldi. Göl kenarındaki bir lokantada verilen yemeğe, Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, İlçe Emniyet Müdür Vekili Emniyet Amiri Sefa Mercan, Büro Memur-Sen..

Geleneksel iftar yemeğinde buluştular

BEYŞEHİR-Beyşehir Memur-Sen’in geleneksel iftar yemeğinde, sendika temsilcileri bir araya geldi.

Göl kenarındaki bir lokantada verilen yemeğe, Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, İlçe Emniyet Müdür Vekili Emniyet Amiri Sefa Mercan, Büro Memur-Sen Konya İl Başkanı Mahmut Çimen, Eğitim Bir-Sen Beyşehir İlçe Temsilcisi Haydar Sürücü, Sağlık-Sen İlçe Temsilcisi  Mesut Can, Diyanet-Sen İlçe Temsilcisi İsmail Efe, Hüyük’ten sendika temsilcileri ve kurum amirleri katıldı.

Programda konuşan Beyşehir Memur-Sen İlçe Başkanı Halil Yavşil, maneviyatın arttığı bu ayda amaçlarının sendika üyeleri arasındaki kaynaştırmayı sağlamak olduğunu belirtti.

Müslüman Filistin halkına, sivil, kadın ve çocuk demeden üzerlerine bomba yağdıran İsrail’i kınayan Yavşil, “Bu duruma sessiz kalan Müslüman devlet başkanlarını uykudan uyanmaları konusunda kendilerini uyarırken, Cenab-ı Hak’tan Filistin halkına yardımcı olması için dua ediyoruz” dedi.

Konya İl Başkanı Mahmut Çimen ise dün Irak, Suriye dediklerini, bugün ise Gazze dediklerini belirtti.

“Katil İsrail en iyi bildiği insan öldürme, çoluk çocuk öldürme işini yapmaktadır” diyen Çimen, “Bu ciğerimizi dağlamakta, kalplerimizi kırmakta, gönüllerimizi burkmaktadır.En ufak bir olayda sesini çıkaranlar, bugün Gazze bombalanırken seslerini çıkarmamaktadır. İsrail’i ve bu duruma sesini çıkarmayan Müslüman ülkelerini kınıyoruz” dedi.

Konuşmaların ardından Beyşehir Memur-Sen ilçe Başkanı Yavşil tarafından Çimen’e günün anısına bir plaket takdim edildi. 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL