ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Genel Kurul Beyşehir’de Yapıldı

          BEYŞEHİR – Anadolu Gazeteciler Federasyonu Kurucu Genel Başkanı ve Konya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Adem Alemdar, Beyşehir’de Anamas Konukevi’nde yapılan Genel Kurul’un açılış konuşmasında, son bir..

Genel Kurul Beyşehir’de Yapıldı

          BEYŞEHİR – Anadolu Gazeteciler Federasyonu Kurucu Genel Başkanı ve Konya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Adem Alemdar, Beyşehir’de Anamas Konukevi’nde yapılan Genel Kurul’un açılış konuşmasında, son bir yılda başlatılan çalışmalarla Türk basını için yeni bir dönemin açıldığını söyledi.
          İç Anadolu Gazeteciler Federasyonu’nun, bölgede örgütlenme çalışmalarında büyük ölçüde başarılı olduğunu anlatan Alemdar, ilerleyen günlerde, yeni katılımlarla daha zengin bir yapıya kavuşacaklarını dile getirdi.
          Basın İlan Kurumu Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Arslan ise kurumun çalışmaları hakkında bilgi vererek, “Basının güçlenmesi hususunda herkes üzerine düşeni yapmalıdır. Kurulan federasyonlar ve kurulacak olan konfederasyonu bu açıdan önemsiyorum. Oluşacak güçlü bir yapı ile sorunların dile getirilmesi ve çözülmesi hususunda ciddi çalışmalar yapılabilecektir” diye konuştu.
          Türkiye Gazeteciler Platformu Başkanı Nuri Kolaylı da platforma üye yaklaşık 65 gazeteciler cemiyeti tarafından Türk basınında yeniden yapılanmanın başlatıldığını aktardı.
           Konuşmaların ardından gerçekleşen oylamada, tek liste ile İGF Kurucu Başkanı Adem Alemdar Genel Başkanlığa seçildi.
           Genel Kurul’a federasyona üye Konya, Ankara, Kırşehir, Nevşehir, Kırşehir, Aksaray, Niğde, Kırıkkale, Yozgat ve Beyşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkan ve delegeleri ile Türkiye Gazeteciler Platformu ve Marmara Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Nuri Kolaylı, Güneydoğu Anadolu Gazeteciler Federasyonu Başkanı Veysel Polat, Basın İlan Kurumu Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Arslan, BYEGM Konya İl Müdürü Tuncay Karabulut, AA Konya Bölge Müdürü Ahmet Kayır, Basın İlan Kurumu Konya Şube Müdürü Özden Konur ve Trt Konya Temsilcisi İsmail Turan katıldı.
            Genel kurul nedeniyle Konya ve diğer illerden gelen gazeteciler, ilçede düzenlenen göl gezisine katıldı, tarihi Eşrefoğlu Camisi’ni de ziyaret etti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL