ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Gökyüzünü uçurtmalar şenlendirdi

         BEYŞEHİR – Üzümlü beldesinde Şehit Mehmet Ümütkesmez İlkokulu tarafından düzenlenen 2.geleneksel uçurtma şenliği renkli görüntülere sahne oldu. Üzümlü beldesi stadyumunda yapılan şenlikte okulda öğrenim gören öğrencilerin..

Gökyüzünü uçurtmalar şenlendirdi

 

       BEYŞEHİR – Üzümlü beldesinde Şehit Mehmet Ümütkesmez İlkokulu tarafından düzenlenen 2.geleneksel uçurtma şenliği renkli görüntülere sahne oldu.

Üzümlü beldesi stadyumunda yapılan şenlikte okulda öğrenim gören öğrencilerin yanı sıra adeta çocukluk günlerine dönen velileri de gökyüzünde uçurtma uçurmanın keyfini yaşadı.

Etkinlik, öğrencilerin uçurtmalarını gökyüzüne bırakmalarıyla başladı. Yaklaşık 3 saat süren şenlikte en güzel ve en yükseğe uçan uçurtmalar dereceye girmeyi başardı. Yarışma sonunda düzenlenen ödül töreninde ilk üç dereceye giren uçurtmaların sahipleri ile okulda daha önce açılan Türk Hava Kurumu model uçak kursunda yapılan model uçak yarışmasında dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.

Şenlikte farklı etkinlikler ve müzikli eğlence programları da düzenlendi. Etkinlik öğrenci ve velilerine yapılan ikramlarla son buldu.

Şenliğe Üzümlü Belediye Başkanı Salih Şenoğlu da katıldı. 2.Uçurtma Şenliği Organizatörü ve sınıf öğretmeni Sefer Bakır, şenliğe katılımlarından dolayı öğrenci ve öğrenci velilerine, desteklerinden ve stadyumu kullanıma açtıklarından dolayı da Belediye Başkanı Şenoğlu’na teşekkür etti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL