ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Göl Kenarında İftar Coşkusu

          BEYŞEHİR – Ak Parti Konya İl Teşkilatı’nın ‘Ramazan Sevincini Paylaşıyoruz’ programları kapsamında Beyşehirli vatandaşlar iftarda bir araya geldi. Yaklaşık 7 bin kişinin katıldığı program festival..

Göl Kenarında İftar Coşkusu

          BEYŞEHİR – Ak Parti Konya İl Teşkilatı’nın ‘Ramazan Sevincini Paylaşıyoruz’ programları kapsamında Beyşehirli vatandaşlar iftarda bir araya geldi. Yaklaşık 7 bin kişinin katıldığı program festival meydanında gerçekleşti. 
            İftar programına AK Parti Konya Milletvekilleri Gülay Samancı ve Mustafa Akış, Ak Parti Konya İl Başkan Vekili Mehmet Akif Göksu, Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, Belediye Başkanı İzzet Taşcı, Ak Parti Beyşehir İlçe Başkanı Nafiz Huğlu, İl Genel Meclis Üyeleri,  Belde Belediye Başkanları, Ak Parti ilçe ve belde yönetimlerinin katıldığı iftar yemeğine Beyşehir halkıda büyük ilgi gösterdi.

            İlk olarak kürsüye çıkan Ak Parti Beyşehir İlçe Başkanı Nafiz Huğlu katkı ve katılımlarından dolayı Ak Parti İl Teşkilatına, Beyşehir Belediyesine, Belde Belediye Başkanlarına ve Beyşehir halkına teşekkür etti.

            Daha sonra kürsüye gelen Belediye Başkanı İzzet Taşcı, “Binlerce vatandaşımızla aynı ortamda iftar yapmanın sevincini yaşıyoruz. Birlik ve beraberlik budur. Bu birliği daima koruyalım.” dedi.

            Birlik ve beraberlik mesajları vererek konuşmalarını tamamlayan Akparti Konya Milletvekilerimiz Gülay Samancı ve Mustafa Akış’tan sonra kürsüye gelen Ak Parti Konya İl Başkan Vekili Mehmet Akif Göksu ‘Bu iftarlarda ilçe halkımız, bürokrasisiyle, esnafıyla, vatandaşıyla hep bir araya gelip bereketi paylaşıyoruz. Bu bereketin bu güzelliğin yanında Beyşehir’de böyle güzel bir manzarada, hep birlikte açık bir alanda iftar ediyoruz.’ dedi.

 

            Ezanın okunmasıyla iftarlarını yapan konuklar iftar sonrası yapılan dua ile programdan ayrıldılar.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL