ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Gözler Zeliha Ağrıs’ta

BEYŞEHİR-Almanya Açık Tekvando Turnuvası 3-4 Mart 2012 tarihleri arasında Almanya’nın Hamburg şehrinde yapılacak.             Şampiyonaya milli takım seçmelerinde başarı göstererek genç milli takıma girmeye hak kazanan Beyşehirli milli tekvandocumuz Zeliha..

Gözler Zeliha Ağrıs’ta

BEYŞEHİR-Almanya Açık Tekvando Turnuvası 3-4 Mart 2012 tarihleri arasında Almanya’nın Hamburg şehrinde yapılacak.

            Şampiyonaya milli takım seçmelerinde başarı göstererek genç milli takıma girmeye hak kazanan Beyşehirli milli tekvandocumuz Zeliha Ağrıs da katılacak.

            Hamburg Sporthalle Salonu’nda yapılacak turnuvada Ağrıs 46 kiloda Türkiye’ye derece getirebilmenin mücadelesini verecek.

            Beyşehir Belediyespor Kulübü tekvando antrenörü Nafiz Çakır, Beyşehirli milli sporcunun milli takım kafilesi ile birlikte uçakla bugün turnuvanın yapılacağı Almanya’ya gideceğini belirterek, “Tüm milli sporcularımız gibi Beyşehirli kızımız Zeliha Ağrıs’tan da umutluyum. Zeliha, şu anda adeta formunun zirvesinde ve çok iyi bir performans sergiliyor. Bunu son milli takım seçmelerinde de kanıtladı. İnşallah iyi bir netice ile dönerek Türkiye’nin ve Konyamızın gururu olur.”diye konuştu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL