ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Greyder yol açtı, itfaiye söndürdü

    BEYŞEHİR-Beyşehir ilçe merkezinde çıkan bir yangın, itfaiyenin yanı sıra yol temizleme faaliyetleri yürüten iş makinelerinin de devreye girmesi sonucu müşterek yapılan çalışmanın ardından söndürüldü. Beyşehir’de bir evin kömürlüğünde..

Greyder yol açtı, itfaiye söndürdü

 

 

BEYŞEHİR-Beyşehir ilçe merkezinde çıkan bir yangın, itfaiyenin yanı sıra yol temizleme faaliyetleri yürüten iş makinelerinin de devreye girmesi sonucu müşterek yapılan çalışmanın ardından söndürüldü.

Beyşehir’de bir evin kömürlüğünde çıkan yangına müdahale için sevk edilen itfaiye aracı  kar yağışı nedeniyle yoluna devam edemeyince devreye iş makineleri girdi. Önden greyder yol açarken, arkadan takip eden itfaiye aracı kömürlükte çıkan yangını büyümeden söndürmeyi başardı.

Edinilen bilgiye göre, Hacıakif Mahallesi, 6.Sokak’ta tek katlı bir evin kömürlüğünde akşam saatlerinde bilinmeyen sebeple yangın çıktı.

Yangının bildirilmesi üzerine yola çıkan itfaiye aracı Özdilek Caddesi üzerinde  kar yağışından dolayı ilerleyemedi. Bunun üzerine daha küçük olan Belediye’ye ait acil müdahale aracı bölgeye sevk edildi. Yangına ilk müdahale bu araçla yapıldı.

Beyşehir Belediyesi’nin kar temizleme  çalışmalarında görevli iş makineleri ise geriden gelen itfaiyenin yoluna devam edebilmesi için Özdilek Caddesi’nde adeta seferber oldu. Bir greyder ve kepçe önce itfaiye aracının kaldığı Özdilek Caddesi’ni, ardından yangının olduğu 6.Sokağı kardan arındırdı. Bölgede polis ekipleri de önlem alırken, itfaiye aracı, iş makinesinin çalışmalarının ardından yoluna devam edip yangının çıktığı adrese gelebildi. İtfaiye aracı, daha sonra  kömürlük yangınını hortum uzatarak kısa sürede  büyüyüp eve sıçramadan söndürdü.

            

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL