ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Haftasonu Beyşehir Gölü Bisiklet Turu

Beyşehir – Dernek Başkanı Mustafa Büyükkafalı, gazetecilere yaptığı açıklamada, geleneksel bisiklet turunu gelen yoğun talep üzerine bu yıl ikinci kez düzenlemeye karar verdiklerini söyledi.        İki gün süreli tura..

Haftasonu Beyşehir Gölü Bisiklet Turu

Beyşehir – Dernek Başkanı Mustafa Büyükkafalı, gazetecilere yaptığı açıklamada, geleneksel bisiklet turunu gelen yoğun talep üzerine bu yıl ikinci kez düzenlemeye karar verdiklerini söyledi.
        İki gün süreli tura dernek bünyesinde faaliyet gösteren Beyşehir Bisiklet Topluluğu  ve Doğa Yürüyüş Topluluğu üyelerinin yanısıra Afyon ve Isparta’dan da gelecek bisiklet tutkunlarının katılacağını ifade eden Büyükkafalı, şunları kaydetti: “20 Eylül Cumartesi günü derneğimiz ofisi önünde saat 08.00’de hareket edilmesi ile başlayacak turumuzun ilk gününde, Beyşehir-Yeşildağ-Kurucuova-Gölkonak-Gölyaka ile Sulak mevkisindeki kamp yapacağımız alandaki 86 kilometrelik güzergah koşulacak. Kamp alanında kurulacak çadırlarda gece konaklamasında kamp ateşi bölümünde müzik, eğlence ve sohbet etkinliği gerçekleştirilecek. Turun ertesi günkü ikinci etabında ise saat 07.30’da başlayacak hareketle birlikte Gedikli-Çeltek-Fele-Beyşehir Festival Alanı’ndan oluşan 79 kilometrelik etap koşulacak. Tur sonunda koşulacak toplam etap 165 kilometre olacak. Tur sonunda düzenlenecek törende katılımcılara katılım belgeleri verilecek.” 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL