ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Halk Eğitim Merkezi 2016-2017’ye Hazır

BEYŞEHİR – Siper yaptığı açıklamada; kurumun daha önceki yıllarda olduğu gibi bu yılda Giyim, Nakış, Seramik, Dil Öğretimi, Bilgisayar, Çocuk Gelişimi, Sağlık, Tarım, Hayvancılık, El Sanatları, Spor, Müzik, vb. genel..

Halk Eğitim Merkezi 2016-2017’ye Hazır

BEYŞEHİR – Siper yaptığı açıklamada; kurumun daha önceki yıllarda olduğu gibi bu yılda Giyim, Nakış, Seramik, Dil Öğretimi, Bilgisayar, Çocuk Gelişimi, Sağlık, Tarım, Hayvancılık, El Sanatları, Spor, Müzik, vb. genel alanlar ve alt başlıkları başta olmak üzere Meslek edindirme kurslarının yanı sıra hobi anlamında çok sayıda kursların açılacağını ayrıca halkımızın talep etmesi halinde burada zikredilmeyen ancak ihtiyaç olan diğer kursların da açılacağını ifade ederek; bu anlamda kurum çalışmalarını ve faaliyetlerini tanıtıcı bir afiş çalışması yaptıklarını, bu afişleri şehrin dört bir tarafına dağıtarak halkı bilgilendirmeye gayret ettiklerini söyledi.

         Halkımızın kurum müdürlüğüne bizzat gelerek yada afişte görülen kurum web sitesinden kurslara katılım için müracaat etmelerini, kurlara kayıt ve kabullerin halen devam ettiğini bildirdi.

        Hayat Boyu Öğrenme genel müdürlüğümüzün amaç ve eğitim politikaları doğrultusunda; öğrenci ve yetişkinlerin Mesleki eğitim faaliyetleri içerisinde bireylerin ihtiyaçlarına yönelik olarak sertifikalı eğitimlerin gündüz, gece ve hafta sonu kesintisiz devam edeceğini söyledi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL