ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Hançerli ve İşbitirici’den Özaltun’a Ziyaret

BEYŞEHİR – Samimi bir ortamda geçen ziyaretlerde çalışmalar ve önümüzdeki süreçte gerçekleştirilecek olan projeler hakkında fikir alışverişinde bulundular.            Başkan Özaltun Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli’yi..

Hançerli ve İşbitirici’den Özaltun’a Ziyaret

BEYŞEHİR – Samimi bir ortamda geçen ziyaretlerde çalışmalar ve önümüzdeki süreçte gerçekleştirilecek olan projeler hakkında fikir alışverişinde bulundular.
            Başkan Özaltun Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli’yi Beyşehir’de ağırlamaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek, belediyeler arasında bilgi paylaşmanın önemine değindi. Özaltun;” Ben inanıyorum ki, Belediyeler arasındaki işbirliği ve dayanışmanın artması Konya ve ilçelerindeki tüm hizmetlere, dolayısıyla bölge halkının refahına fazlasıyla yansıyacaktır.” dedi.
            Başkan Özaltun’un makamında gerçekleşen ziyarete Daire Başkanı İşbitirici’ye Acil ve Afetlerde Sağlık Hizmetleri Şubesi  Başhekim Yardımcısı Dr.Mustafa İşbitirici’de eşlik etti. Sohbet havasında gerçekleşen ziyarette misafirleriyle çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunan Başkan Özaltun ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek İtfaiye Daire Başkanına ve Acil ve Afetlerde Sağlık Hizmetleri Şubesi  Başhekim Yardımcısına teşekkür etti, görevlerinde başarılar diledi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL