ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Hastane Yapımına Engel

           Beyşehir – İlçemizde  TOKİ tarafından yapımı planlanan ve projesi çizilen 261 yataklı yeni devlet hastanesi yapılan şikayetlerin kurbanı oldu.             AK Parti Beyşehir İlçe Başkanı..

Hastane Yapımına Engel

           Beyşehir – İlçemizde  TOKİ tarafından yapımı planlanan ve projesi çizilen 261 yataklı yeni devlet hastanesi yapılan şikayetlerin kurbanı oldu.

            AK Parti Beyşehir İlçe Başkanı Nafiz Huğlu, ilçeye yapılması düşünülen, plan ve projesi çizilen, Sağlık Bakanlığı yetkilileri tarafından yeri uygun bulunarak tespit edilen alanın Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından kesin tahsisinin yapılmasına rağmen, yapılan şikayetler üzerine bundan geri adım atıldığını belirterek, “Birtakım kişi ya da kişilerce şikayete maruz kalan söz konusu tahsis alınan son bir karar ile iptal edilmiştir” dedi.

 

            12 Kasım 2013 tarihinde ihalesi gerçekleştirilerek Beyşehir’de yapımına başlanacak olan yeni devlet hastanesinin projesinin fotoğraflarını kamuoyu ile paylaşan Huğlu, yapının proje çalışmalarının da tamamlandığını hatırlattı. 2 bloktan oluşacak hastanenin 49 bin 739 metrekarelik alana sahip olduğunu vurgulayan Huğlu, “29 bin 438 metrekarelik bölümü de kapalı alandan oluşuyor. Otoparkında 207 araç park yeri olmakla beraber, tek ve çift yataklı nitelikli odalarında, 105 nitelikli yatak sayısı olan hastane toplamda 261 yatağa sahip olacak. Bünyesinde 5 görüntüleme odası, 20 Acil yatağı, 6 Ameliyathane salonu, 14 Diyaliz Ünitesi ve Mahkum servisi hizmet verecek. AK Parti ilçe Teşkilatımız ve milletvekillerimiz tarafından yaklaşık bir buçuk yıldır hayata geçirilmesi için mücadele edilen böylesi bir büyük yatırımın bir takım kişi ya da kişiler tarafından şikayet edilmesi üzerine iptal edilmiş olması Beyşehir adına üzüntü verici bir durumdur. İptale söz konusu şikayeti gerçekleştirenleri Beyşehir kamuoyuna şikayet ediyor onları vicdanlarıyla baş başa bırakıyorum” diye konuştu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL