ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Hastane’de Sivil savunma Tatbikatı

BEYŞEHİR – Proğrama Konya  Kamu Hastaneler  Birliği Genel Sekreterliği Sivil Savunma Uzmanı Mustafa Uz ile birlikte, AFAD (Konya Afet Acil Durum Müdürlüğü) ve Konya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’nda görevli..

Hastane’de Sivil savunma Tatbikatı

BEYŞEHİR – Proğrama Konya  Kamu Hastaneler  Birliği Genel Sekreterliği Sivil Savunma Uzmanı Mustafa Uz ile birlikte, AFAD (Konya Afet Acil Durum Müdürlüğü) ve Konya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’nda görevli eğitmenler katıldı.
        Sağlık Tesislerinde Afet ve Acil durum HAP (Hastane Afet Planları) kapsamında Beyşehir Devlet Hastanesi’de eğitim ve tetbikat düzenlendi.
     Sağlık çalışanlarının ve yöneticilerin katıldığı eğitim salonundaki toplantıda AFAD görevlisi Necati Şermet ve Hüseyin Gür tarafından afet bilinci, doğal afetler öncesi ve sonrasında alınabilecek tedbirler hakkında bilgiler verildi.
        Daha sonra Konya Büyükşehir İtfaiye Daire Başkanlığı’nda görevli Eğitmen Celaleddin Sızır tarafından itfaiye yanma ve yangın  bilgileri hakkında eğitim verildi.

        Eğitim sonrası hastane bahçesinde yangın tatbikatı renkli gösterilere sahne oldu. Eğitmen Celalleddin Sızır tarafından sembolik olarak yakılan ateşşe nasıl müdahele  edileceği, yangın tüplerinin kullanımı ve yangının söndürülmesi ile ilgili uygulamalı tatbikatla sona erdi   

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL