ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Hayvan dolandırıcılığı iddiası

            BEYŞEHİR – Edinilen bilgiye göre, Beyşehir ilçesine bağlı Karaali, Sadıkhacı ve Yenidoğan beldesinde yaşayan 13 besici, sattıkları büyükbaş hayvanların ücretini ödemeden kayıplara karıştığını iddia..

Hayvan dolandırıcılığı iddiası

            BEYŞEHİR – Edinilen bilgiye göre, Beyşehir ilçesine bağlı Karaali, Sadıkhacı ve Yenidoğan beldesinde yaşayan 13 besici, sattıkları büyükbaş hayvanların ücretini ödemeden kayıplara karıştığını iddia ettikleri 2 kişi hakkında hayvan dolandırıcılığı yaptıkları gerekçesiyle jandarmaya şikayetçi oldu. Besiciler, Yenidoğan beldesine evlerini taşıyarak ikamet etmeye başlayan aynı aileden 2 kişinin, bir süre sonra belde merkezinde ve çevre yerleşim birimlerinde hayvan alımı yapmaya başladığını, kendilerinin de güven oluşturan 2 kişiye ücreti mukabilinde büyükbaş hayvanları sattıklarını anlattı. Hayvan sattıkları kişilerin “Bugün git, yarın gel ödeyelim” demek suretiyle kendilerini bir süre oyaladıktan sonra ikametlerini taşıyarak büyükbaş hayvanlarla birlikte ücretini ödemeyen ortadan kaybolduklarını iddia eden besiciler, bu yolla kendilerinden 30 büyükbaş hayvan dolandırarak kayıplara karıştıklarını ileri sürdükleri 2 şüpheliden şikayetçi olduklarını belirtti.
Beyşehir İlçe Jandarma Komutanlığı Asayiş Timlerinin, mağdur besicilerin dolandırıcılık iddiasıyla yaptıkları müracaatın ardından şüphelilerin yakalanması için geniş çaplı çalışma başlattığı öğrenildi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL