ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

HEM YGS ve LYS Kurslarına Müracaatlar Başladı

BEYŞEHİR – İlçemiz Halk Eğitimi Merkez Müdürü Süleyman SİPER Tarafından yapılan basın açıklamasında 2016-2017 Öğretim Yılı başı itibariyle açılacak tüm alanlardaki kurslar için kursiyer kayıtlarının başladığını ifade ederek, iki hususla..

HEM YGS ve LYS Kurslarına Müracaatlar Başladı

BEYŞEHİR – İlçemiz Halk Eğitimi Merkez Müdürü Süleyman SİPER Tarafından yapılan basın açıklamasında 2016-2017 Öğretim Yılı başı itibariyle açılacak tüm alanlardaki kurslar için kursiyer kayıtlarının başladığını ifade ederek, iki hususla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
       Ortaöğretim Kurumlarından mezun olan öğrencilerimizi üniversite sınavına hazırlamak amacıyla açacacığımız (ygs-lys) kursları için öğrenci müracaatlarının 27  Eylül tarihine kadar devam edeceğini; kursiyerlerin şahsen Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğüne  müracaat etmeleri gerektiğini belirtti. Bu kurslarda görev almak isteyen Kadrolu veya ücretli öğretmenlerin 12-21 Eylül tarihleri arasında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne müracaat etmeleri gerektiğini ifade etti.
       Ayrıca 2016-2017 Öğretim Yılı Açık Ortaokul ve Açık Lise kayıt takviminin başlamış olduğunu başvuruların 23 Eylül tarihinde sona ereceğini,yeni kayıt yaptıracak  adayların banka dekontu, iki adet fotoğraf ve diploma belgeleri ile Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğüne müracaat etmeleri gerektiğini vurguladı.
       Bölgemizde yaşayan kursiyer ve öğrencilerimizin mağdur olmamaları için yukarda zikredilen takvimin önemli olduğunu vurgulayan Kurum Müdürü Süleyman SİPER Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü olarak bölge insanımıza hizmet amacıyla yenilenen ve güçlenen kadrosuyla önümüzdeki yıl içinde  tüm alan ve yaş grupları ve sektörleri kapsayan bir hizmet anlayışı ile çalışmalarına devam edeceklerini belirtti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL