ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Hemşehrimize önemli görev

25 yıllık devlet memurluğu hayatı boyunca üstlendiği görevlerde başarılı çalışmalara imza atan hemşehrimiz Galip Yıldırım; 1959 yılında Beyşehir ilçesinde dünyaya geldi.  İlk ve Ortaöğrenimini Konya ve Beyşehir’de, Yüksek Öğrenimi Anadolu..

Hemşehrimize önemli görev

25 yıllık devlet memurluğu hayatı boyunca üstlendiği görevlerde başarılı çalışmalara imza atan hemşehrimiz Galip Yıldırım; 1959 yılında Beyşehir ilçesinde dünyaya geldi. 
İlk ve Ortaöğrenimini Konya ve Beyşehir’de, Yüksek Öğrenimi Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Halkla İlişkiler Bölümü, lisans eğitimini ise Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesinde tamamladı.

Galip Yıldırım’ın üstlendiği görevler ise şöyle; Konya İl Halk Kütüphanesi Müdürlüğü; 1996 ve 2006 yılları, Türk Kütüphaneciler Derneği Konya Şube Başkanlığı, 1998 ile 2006 yılları, Türk Kütüphaneciler Derneği Konya Şubesi adına, Bilimsel bir dergi olan Bilgi Yolu Dergisinin sahipliğini ve Genel Yayın Editörlüğü 2005 ile 2006 yılları, Memur-Sen Konya İl Başkanlığı görevi 2006 ile 2012 yılları, Memur-Sen Genel Başkanlığı yaptı. Galip Yıldırım, ayrıca Türkiye Yazarlar Birliği üyesi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL