ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Huğlu Av Tüfekleri Kalitesi Tescillendi

  BEYŞEHİR –  Sektörün en önde gelen markalarından olan Huğlu Kasabasından ismini alan ve bu yıl kooperatif olarak 50. yılını kutlayan Huğlu Av Tüfekleri Kooperatifi kurmuş olduğu entegre kalite yönetim..

Huğlu Av Tüfekleri Kalitesi Tescillendi

 

BEYŞEHİR –  Sektörün en önde gelen markalarından olan Huğlu Kasabasından ismini alan ve bu yıl kooperatif olarak 50. yılını kutlayan Huğlu Av Tüfekleri Kooperatifi kurmuş olduğu entegre kalite yönetim sistemleriyle üretim ve hizmet kalitesini tescillemiştir.

        1914 yılında Türkiye’de tüfekçiliğin temellerini atarak iki yıl sonra 100.yaşını kutlayacak firma  ürettiği av tüfeklerinin yaklaşık %80’inini başta Amerika, Çek Cumhuriyeti,Rusya,İngiltere Lübnan ve Fransa olmak üzere dünyada 50 nin üzerinde ülkeye ihraç gerçekleştirmektedir.Firma Uluslararası geçerli ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi, ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi ve OHSAS 18001 İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Yönetim Sistemleriyle kurumsallaşma adına önemli bir yol kat etmiş, hem ulusal düzeyde hem de uluslararası arena da pazar payını arttırma yolunda büyük bir adımı başarıyla atmıştır.

             HUĞLU AV TÜFEKLERİ KOOPERATİFİ almış olduğu bu entegre sistem belgeleri ile sektördeki farkını bir kez daha öne çıkarmış kalitede memnuniyet,çevreye saygı ,çalışanına verdiği değer   ile  her zaman bir adım önde olduğunu tekrar göstermiştir.

            Kalite Yönetim Sistemlerinin etkin bir şekilde kurulmasından sonra, KALİTERA DANIŞMANLIK’ la imzalanan kurumsal danışmanlık anlaşmasıyla kalite yolunda profesyonel destek alan kurum, tüm çalışanların katılımıyla Kalite Yönetim Sistemlerini etkin bir şekilde işletip, üretim verimliliğini arttırmak, ürün ve hizmet kalitesini arttırmak, fireleri azaltmak ve çalışanlarına sürekli eğitimler aldırarak kişisel gelişimlerine destek vermek gibi önemli hedefleri kendisine ilke edinmiştir.

Yönetim kurulu başkanı Ömer Kızılkaya yaptığı açıklamada “HUĞLU AV TÜFEKLERİ KOOPERATİFİ, avcıdan aldığı takdir,çalışan ve ortaklarından aldığı güç ile 10 ve 15 yıllık kalkınma planlarına birçok yeni projeyi dahil etmiş,teknojinin ve bilimin getirdiği yenilikleri en iyi şekilde kullanmayı prensip haline getirmiştir.Gerek ISO belgeleri gerekse  uluslararası sektörel bazdaki diğer kabul edilmiş standart ve uygulamaları en iyi şekilde uygulamayı benimseyen Huğlu Av Tüfekleri Kooperatifi bu başarılı yükselişini sürdürecektir.” Açıklamasını yaptı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL