ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Huğlu ve Üzümlü milli iradesine sahip çıktı

          BEYŞEHİR – AK Parti Beyşehir İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen mitingler devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Beyşehir merkezde Başbakan Yardımcısı Bülent Arınıç’ın da katılımıyla gerçekleştirilen İradene Sahip..

Huğlu ve Üzümlü milli iradesine sahip çıktı

          BEYŞEHİR – AK Parti Beyşehir İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen mitingler devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Beyşehir merkezde Başbakan Yardımcısı Bülent Arınıç’ın da katılımıyla gerçekleştirilen İradene Sahip Çık mitingi Beyşehir tarihinde nadir görülen bir katılımla gerçekleştirildi. Seçim çalışmaları kapsamında vatandaşların gösterdiği ilgi beldelerde de miting havası oluşturdu. Son olarak Huğlu ve Üzümlü beldelerinde yapılan seçim ziyaretlerine Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Orhan Erdem, Çalışma Sosyal ve Güvenlik Bakan Yardımcısı Halil Etyemez, Konya Milletvekili Mustafa Akış, Beyşehir Belediye Başkanı İzzet Taşcı, AK Parti Konya İl Başkan Vekili Bestami İnan, Beyşehir İlçe Başkanı Nafiz Huğlu,  Belediye Başkan Adayı Murat Özaltun, teşkilat mensupları ve çok sayıda vatandaş katıldı.
          Mitingde konuşan Ak Parti Beyşehir İlçe Başkanı Nafiz Huğlu bu coşku ve heyecan hem heyetimizi hem de şahsımı çok mutlu etti. Ben buradaki tabloyu okuyabiliyorum. Vatandaşlarımız, hemşehrilerimiz ve halkımız yapılan oyunların dönen dümenlerin farkında. Bizler hep şunu söyledik ne aldatan olduk nede aldanan olacağız Allah’ın izniyle Büyükşehir yasasıyla birlikte bölgemizden çıkan 2 vekilimiz Mustafa Akış ve Gülay Samancı, Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Akyürek ve Beyşehir’de de Belediye Başkan Adayımız Murat Özaltun ile birlikte ekip ruhuyla yeni bir Beyşehir’in heyecanı içindeyiz, Beyşehir hak ettiği yerde olacaktır dedi.
          Ak Parti Belediye Başkan Adayı Murat Özaltun ise konuşmasında, kendisinden bahsederken ben köyde doğdum, köyde büyüdüm sizin içinizden biriyim. Yüksek tahsilimi Konya’da yaptım. Özel bir şirkete üst düzey bir yönetici olarak tecrübelendim. Makine Mühendisiyim Makinenin ne demek olduğunu sanayinin ne demek olduğunu iyi bilen birisi olarak Huğlu ve Üzümlü’nün sorunlarını çözme noktasında en büyük desteği vereceğimden emin olabilirsiniz. Bölgenin sanayisine de insanına da Allah’ın izniyle başta Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere iktidarımızın gücüyle gerek Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Akyürek ve gerekse bölgemizden çıkan 2 vekilimiz Mustafa Akış ve Gülay Samancı ile bizler sahip çıkacağız. İşte devlet burada, Bakan Yardımcılarımız Orhan Erdem ve Halil Etyemez burada geçtiğimiz günlerde Beyşehirimizde yapılan mitingde Başbakan Yardımcımız Bülent Arınç Beyin Beyşehir ile söylemlerini katılanlar biliyordur. Beyşehir’in arkasında olduğunun sözünü vermiştir. Bu bölgenin su sorununu da sanayi sorununu da çözecek olan bizleriz. Bizi bu noktaya getiren bizim gücümüzü artıran sizden aldığımız güçtür. Buradan gördüğümüz bu tablo gücümüzü dahada artırdığımızın göstergesidir dedi. 
          AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Akış ise, konuşmasında, Türk milletinin sahnelenmek istenilen son filmi daha önce de gördüğünü belirterek, “Biz isterdik ki, 30 Mart yerel seçimleri, daha önceki seçimlerimiz gibi klasik bir yerel seçim olsun. Yerel yöneticileri seçtiğiniz, hizmete oy verdiğiniz seçimler olsun isterdik ama olmadı. Tıpkı 27 Mayıs’ta, tıpkı 12 Eylül’de, tıpkı 28 Şubat’ta olduğu gibi 17 Aralık günü de bir darbe tarihi olarak takvim yapraklarındaki yerini aldı. Aslında, bu millet bu filmi daha önce de görmüştü. 27 Mayıs 1960’ta bize kendi başbakanımızı astıranlar, bunlardan farksız değillerdi” diye konuştu.
           Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Orhan Erdem ise konuşmasında, AK Parti iktidarı olarak Beyşehir’in, Huğlu’nun, Üüzümlü’nün ve Türkiye’nin geleceğine oynayan bir ekip olduklarını, 12 yıldır da bunu ispatladıklarını söyledi. Son dönemde iktidar olarak büyük bir oyunla karşı karşıya olduklarına konuşmasında vurgu yapan Erdem, paralel yapılanmaya değindi. Kendisinin Milli Eğitim Bakan Yardımcısı olduğunu belirten Erdem, “Dershaneler üzerinden sözde bir çatışma başlatıldı, hiç alakası yoktu. Arkasından gelinen tabloya bakın Türkiye’de, yüz bin kişi dinlenmiş, binlerce dosya hazırlanmış, samimi kardeşlerimizi ayırıyoruz ama dünyanın kötü güçleriyle birlikte olan üst kadrodaki ve milleti yanıltanlara lanet ediyoruz. On yıldır hizmet eden bir iktidar var, binlerce kilometre duble yol yapmış, artık hastalar rehin kalmıyor. Çocuklarının kitapları masalarına konuyor” dedi.
          Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Halil Etyemez ise, konuşmasında, dün muhtar bile olamayacağı söylenen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın bugün dünya lideri bir başbakan olduğunu söyledi. Etyemez, “Yine dediler ki, bunlar iktidara gelirse, ‘bu ülkenin içerisinde başı açık, başı örtülü ayrımı yapılır, birilerine baskı yapılır’. Ama o ne yaptı? İleri demokrasiyi bu ülkeye getirdi. İnsanlar arasındaki ayrımı kaldırarak artık kadınlarımız, kızlarımız başörtülü, başı açık hem okuyor, hem de kurumlarda çalışıyor. Başörtüsü yasağı da ortadan kalktı. Dediler ki, ‘bunlar ekonomiden anlamaz, bunlar bırakıp kaçarlar, batırırlar bu ülkeyi’, ama ne yaptı dünyanın en büyük 16’ıncı ekonomisi arasına soktu” dedi.
           Bakan Yardımcıları Orhan Erdem ve Halil Etyemez, açık hava mitinglerinin ardından av tüfekleri imalatı yapan iş yerlerini gezerek sektörle ilgili bilgi aldılar.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL