ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Hüyük’te 5 aday adayı yarışıyor

           HÜYÜK – Hüyük’te, AK Parti İlçe Başkanlığı’na, ilçe belediye başkanlığı için şu ana kadar resmi olarak aralarında bölgede halen belde belediye başkanı ve il genel..

Hüyük’te 5 aday adayı yarışıyor

           HÜYÜK – Hüyük’te, AK Parti İlçe Başkanlığı’na, ilçe belediye başkanlığı için şu ana kadar resmi olarak aralarında bölgede halen belde belediye başkanı ve il genel meclis üyesi olarak da görev yapan 5 ismin başvuruda bulunduğu bildirildi.
           AK Parti Hüyük İlçe Başkanı Ali Kayhan, yaptığı açıklamada, müracaatların başladığı günden bu yana Hüyük İlçe Belediye Başkanlığı’na Mehmet Çiğdem, Hürriyet Şahin, Turan Peker, Süleyman Değerli ve Mehmet Özer isimlerinin başvuru yaptığını söyledi.
           Kayhan, ilçe belediye başkanlığı aday adaylığı müracaatları için sürecin halen işlemeye devam ettiğini, bu süreçte adı geçen birkaç ismin daha başvuruda bulunmasını beklediklerini söyledi. Kayhan, AK Parti Hüyük İlçe Teşkilatı olarak her aday adayına aynı mesafede olduklarını, başvuruda bulunan her ismin de başlarının tacı olduğunu belirterek, “Hepsi de bu işe yakışır ve layık isimler. İlçemiz için hangisi hayırlı ise inşallah Cenab-ı Allah ona nasip eder diyoruz. Tüm aday adaylarımıza da  bu yolda başarılar dilerken, hepsinin de yolları açık olsun diye temenni ediyoruz.”dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL