ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

İlçelere otomatik su dezenfekte cihazı

        KONYA-Konya’nın tüm ilçelerine otomatik dezenfekte cihazları yerleştiren KOSKİ, içme ve kullanma suyu şebekelerini, akrediteli laboratuvar ve mobil kalite-kontrol araçlarıyla 7/24 kontrol ediliyor. Konya sınırları içerisinde hem..

İlçelere otomatik su dezenfekte cihazı

        KONYA-Konya’nın tüm ilçelerine otomatik dezenfekte cihazları yerleştiren KOSKİ, içme ve kullanma suyu şebekelerini, akrediteli laboratuvar ve mobil kalite-kontrol araçlarıyla 7/24 kontrol ediliyor. Konya sınırları içerisinde hem İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Laboratuvarı’nda, hem de KOSKİ Genel Müdürlüğü Laboratuvarı’nda numuneler alınmak suretiyle sürekli kontrolleri yapılan sular, temiz ve sağlıklı bir biçimde vatandaşlara ulaştırılıyor.
        Gelişmiş cihaz ve teçhizatlarla donatılan akredite olmuş su kalite-kontrol laboratuvarı, sahasında uzman kimya mühendisleri, kimyagerler ve biyologlardan oluşan personeliyle hizmet veren KOSKİ Genel Müdürlüğü, laboratuvarında şehre su temin edilen kuyular, yüzeysel sular ve memba sularının (tatlı su) fiziksel-kimyasal ve bakteriyolojik analizlerini yapıyor. Su temin edilen kuyulardan mevsimsel olarak kuyu bazında tek tek, şebekeden ise dönüşümlü olarak numuneler alınıp analizlerinin yapıldığı laboratuvarlarda, talep olması halinde dışarıdan getirilen numunelerin analizleri de ücret karşılığı yapılıyor, analizler yükümlü olunan standartlarla kıyaslanıyor. 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL