ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

İmrenler Kız Meslek Lisesi’nden Kitap Kampanyası

HÜYÜK –  ‘Sen yeter ki okuduklarınla kendini geliştir, ülkemi aydınlat, kitabını ben alırım’ adı altında başlatılan kampanya yurdun birçok yerinde büyük ilgi görüyor. İstanbul, Ankara ve Konya gibi büyük illerden..

İmrenler Kız Meslek Lisesi’nden Kitap Kampanyası

HÜYÜK –  ‘Sen yeter ki okuduklarınla kendini geliştir, ülkemi aydınlat, kitabını ben alırım’ adı altında başlatılan kampanya yurdun birçok yerinde büyük ilgi görüyor.

İstanbul, Ankara ve Konya gibi büyük illerden ve çevre ilçelerden gelen kitaplar İmrenler Kız Meslek Lisesi tarafından okul kütüphanesine teslim ediliyor.

Yoğun ilgi gören kampanya da ağırlıklı olarak lise seviyesinde şiir, edebiyat, sanatsal ve roman türlerinin  yanısıra, güncel konular içeren bilimsel kitaplar da tercih ediliyor. Okul Müdürü Sibel Orhan, Müdür Yardımcısı Yusuf Talha Ülküzeybek, ve Müdür Yardımcısı Kadir Avcı’nın başlattığı bu kampanya yaklaşık 20 gün süreceği bildirildi.

Kız meslek lisesi okul müdürü Sibel Orhan konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Okulumuz bünyesinde şimdiye kadar birçok projelere imza attık. Aslen Ağrılı olmama rağmen burasının da benim için memleketimden hiç bir farkı yok. El birliği yapıp böyle bir kampanya başlattık. Biz öğretmenler geleceğe yön verecek olan çocuklarımız için her zaman onlara elimizi uzatıp onları geleceğe hazırlamak adına tüm gücümüzü sonuna kadar kullanmaya devam edeceğiz” dedi.

Orhan; “Günümüzde cep telefonları öğrencilerimizi kitaplardan uzaklaştırdı, kitap okuma da ülke olarak gerilemek istemiyoruz. Bu yüzden hep birlikte çocuklarımıza kitap sevgisini aşılamak için onların sevdiği roman, edebiyat ve şiir kitaplarıyla onları donatmak geleceğe hazırlamak istiyoruz. Dolayısıyla İlçe Milli eğitim müdürümüz, belediye başkanımız STK’lar ve tüm öğretmenler olarak hep birlikte bu kampanya ile öğrencilerimize kitap sevgisini aşılayarak vatana millete iyi bir nesil yetiştirme mücadelesineyiz. Kampanyamıza katılan tüm vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Kitap göndermek isteyen her kardeşimize kapımız açıktır. PTT veya kargo yoluyla kitapları bizlere gönderebilirler” diyerek sözlerini bitirdi.          (Hikmet Seyhan)

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL