ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

İŞKUR Beyşehir’de Hizmete Girdi

BEYŞEHİR – Beyşehir Belediye Binası’nın 3. katında hizmete giren İŞKUR Beyşehir Hizmet Merkezi Şube Müdürü Mehmet Ercan, Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun’a nezaket ziyaretinde bulundu.       Başkan Murat Özaltun,..

İŞKUR Beyşehir’de Hizmete Girdi

BEYŞEHİR – Beyşehir Belediye Binası’nın 3. katında hizmete giren İŞKUR Beyşehir Hizmet Merkezi Şube Müdürü Mehmet Ercan, Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun’a nezaket ziyaretinde bulundu.
       Başkan Murat Özaltun, ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getirerek, “Bilindiği üzere İŞKUR merkezleri hizmet ettikleri ilçelerde vatandaşa il merkezlerine gitmeden de iş başvurusu yapma, İŞ-KUR’la alakalı tüm işleri yerinde çözüme kavuşturma imkânı sağlıyor. Beyşehir ve yakın çevresinde yer alan ilçelerde iş arayanlara ve işverenlere daha etkin ve etkili hizmet sunacak olan İŞKUR Beyşehir hizmet merkezi için belediyemiz hizmet binasının 3. katında yer tahsis etmiştik. İlçemizdeki işsizlik problemini minimuma indirmek için İŞKUR Beyşehir Hizmet Merkezi bugün itibariyle hizmet vermeye başladı. İŞKUR hizmet merkezimiz sanayicilerimizin de istediği kalitede ve mesleki eğitimli eleman sorununu ortadan kaldıracaktır.”dedi.
        Beyşehirli vatandaşların bundan böyle İŞKUR Beyşehir Hizmet Merkezi’nden iş başvurusu yapabileceklerini kaydeden Özaltun, “Beyşehir’e bu hizmetin hayırlı olmasını diliyor, katkılarından dolayı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Faruk Çelik’e, Bakan Yardımcımız Halil Etyemez’e, Konya Milletvekili Mustafa Akış, Gülay Samancı’ya ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL