ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

İsrail’e kınama

         BEYŞEHİR-Huğlu, yaptığı açıklamada, terör devleti olarak nitelendirdiği İsrail’in Gazze’de hava harekatından sonra başlattığı kara harekatının birçok Müslüman insanın ölümüne sebep olduğunu vurgulayarak, “Dolayısıyla İslam aleminin bağrına..

İsrail’e kınama

         BEYŞEHİR-Huğlu, yaptığı açıklamada, terör devleti olarak nitelendirdiği İsrail’in Gazze’de hava harekatından sonra başlattığı kara harekatının birçok Müslüman insanın ölümüne sebep olduğunu vurgulayarak, “Dolayısıyla İslam aleminin bağrına saplanmış bir hançer gibi maalesef bu İsrail devleti, tüm İslam alemini üzüntüye gark etti. Önce bir insan olarak içimiz adeta kan ağlıyor. İsrail’i şiddetle ve lanetle kınıyorum” dedi.
       İsrail’in saldırılarını bitirmesini arzu ettiğini dile getiren Huğlu, şunları kaydetti: “Bu kanın durmasını Allah’tan niyaz ediyorum, onlardan istemiyorum çünkü onlar bundan anlamazlar. Orada bırakın Müslüman olmayı, sonuçta bir insan onlar, bir insan kanı akıtılıyor. Başbakanımızın dediği gibi İslam aleminin birleşmesi lazım, Maalesef İslam alemi çok parçalı, dolayısıyla parçalı olan İslam alemini bu şekilde savaşlar çıkartarak iyice zayıf hale getiriyorlar. İstediklerini yaptırmaya çalışıyorlar. Biz AK Parti olarak  başbakanımızın her zaman söylediği gibi mezhep çatışmalarına, kavgalarına kesinlikle karşıyız. Gazze’de yapılmak istenen mezbebe yönelik bir savaş olduğuna inanıyorum. İnşallah İslam alemi bu mezhep savaşı tuzağına düşmez.” 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL