ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

İşte o yıldızlar!

BEYŞEHİR – Hafta sonu ilk kez Beyşehir semalarında izleyen herkesi adeta büyüleyen gösterileri sunan pilotlar unutulmadı. Yaka Manastır Tabiat Alanı’nda gerçekleştirilen plaket töreninde konuşan Türk Yıldızları Filo Komutanı Hava Pilot..

İşte o yıldızlar!

BEYŞEHİR – Hafta sonu ilk kez Beyşehir semalarında izleyen herkesi adeta büyüleyen gösterileri sunan pilotlar unutulmadı. Yaka Manastır Tabiat Alanı’nda gerçekleştirilen plaket töreninde konuşan Türk Yıldızları Filo Komutanı Hava Pilot Yarbay Zeki Koltukoğlu, iki ay önce Beyşehir’e gelerek yapılabilecek ne varsa yapmanın sözünü verdiklerini hatırlatarak, “Bu sözü gerçeğe dönüştürmekten dolayı çok mutluyuz. Özellikle Beyşehir’deki kalabalığı, ilgi ve alakayı gördükten sonra buradaki uçuşumuz çok daha muhteşem oldu. Bundan dolayı Beyşehir Kaymakamlığı’na, Beyşehir Belediyesi’ne ve Beyşehir halkına çok teşekkür ediyorum.”dedi.
         3. Ana jet Üst Komutanlığı Hava Harekat Komutanı Kurmay Albay Abdurahman Arslan yaptığı konuşmada, “Sürekli arkadaşlarla beraberim, sürekli onlarla uçmaya çalışıyorum, çok meşakkatli ve büyük bir özveri gerektiren bir iş. İlk defa bende onlarla, özellikle yerde katılma fırsatı buldum. Halkın büyük teveccühü sizlerin büyük ilgisini görmek komutanlar olarak bizleri de çok gururlandırdı. İlgi ve alakanızdan ötürü sizlere çok teşekkür ediyorum.”dedi.
         Kaymakam Muzaffer Başıbüyük ise yaptığı konuşmada, “Türk  Milleti olarak tarihin derinliklerinden itibaren askeri güce büyük bir önem vermişiz, askerliği Peygamber ocağı, vatanın, milletin namusunun koruyucusu bir ocak olduğunu biliyoruz. Bu ocaktaki siz değerli pilotlarımızın kabiliyet ve yeteneğini görünce biz bir kat daha gururlandık. İleriye doğru kendimize güvenimiz arttı. Dostlarımızın gururlanacağı, düşmanımızın korkacağı kabiliyette, yeterlilikte, zekâda pilotlarımız ve askerlerimiz var dolayısıyla Beyşehir halkı ve Beyşehir’de görev yapsan kamu personeli olarak sizlere çok teşekkür ediyor, başarılarınızın devamını diliyoruz.” dedi

BEYŞEHİR’İN KAPILARI SONUNA KADAR AÇIK 

         Türk Yıldızlarının Beyşehir’de gösteri yapmasını çok istediklerini belirten Belediye Başkanı Murat Özaltun ise,  “Yaptığımız görüşmeler sonuç verdi ve Türk Yıldızları Beyşehir semalarında unutulmayacak muhteşem bir gösteriye imza attı. Gerek gösteri öncesindeki, gerekse gösteri esnasındaki bütün emekleriniz için çok teşekkür ediyorum. Yalnız bir sıkıntımız var, sizler bağımlılık yapıyorsunuz, inşallah önümüzdeki yıllarda Beyşehir semalarında Türk Yıldızlarını tekrar görme arzusu içerisindeyiz. Türk Yıldızlarına Beyşehir’in kapıları sonuna kadar açık. Sizleri her zaman ağırlamaktan büyük onur ve gurur duyarız. Türk askerinin gücünü bizlere bir kez daha gösterdiniz, gururlandırdınız sizlere çok teşekkür ediyorum.”dedi.
         Konuşmaların ardından, 3. Ana jet Üst Komutanlığı Hava Harekat Komutanı Kurmay Albay Abdurahman Arslan, “Bu denli ilgi ve alakayı uyandırabilmiş olmanızdan ve ekibimize gösterdiğiniz büyük ilgi alakadan dolayı şükranlarımızı sunarız” diyerek Belediye Başkanı Murat Özaltun’a ve İlçe Kaymakamı Muzaffer Başübüyük’e günün anısına üzerinde Türk Yıldızları uçaklarının bulunduğu tablo ve uçak maketi takdim etti. Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, Garnizon ve İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Mustafa Özdemir, Belediye Başkanı Murat Özaltun, Başkan Yardımcısı Kamil Kahraman Göksu tarafından ise  gösteriye katılan pilotlara günün anısına plaket takdim edildi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL