ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Jandarma affetmiyor!

       BEYŞEHİR-Edinilen bilgiye göre, Konya İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı Çevre Koruma Timleri, Beyşehir Gölü çevresinde jandarma asayiş ekipleri ile birlikte koordineli olarak denetim ve kontrollerini sürdürürken, Kuşluca Mahallesi..

Jandarma affetmiyor!

       BEYŞEHİR-Edinilen bilgiye göre, Konya İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı Çevre Koruma Timleri, Beyşehir Gölü çevresinde jandarma asayiş ekipleri ile birlikte koordineli olarak denetim ve kontrollerini sürdürürken, Kuşluca Mahallesi yakınlarında şüphelendiği seyir halindeki bir motosikletliyi durdurdu. Motosiklete yüklenen çuvalları kontrol eden Jandarma Çevre Timleri,  içerisinde üreme döneminde olunması nedeniyle gölden devam eden su ürünleri avlanma yasağına rağmen kaçak olarak avlandığı tespit edilen karnı havyarla dolu çok sayıda pullu sazan balığı ele geçirdi. Yapılan sayımda çuvalların içerisinde 35 sazan balığı olduğu belirlendi.
        Motosikletin sorgulamasında ise hacizli ve yakalamalı olduğunu da tespit eden Jandarma ekipleri, sürücüsü Ş.A.’ya su ürünleri kanununa muhalefet ettiği gerekçesiyle bin 918 liralık idari para cezası uyguladı.  Yakalaması olan motosiklete el koyan Jandarma timleri yediemine, kaçak avlanan balıkları ise ihale yoluyla satışa çıkarılmak üzere Beyşehir Mal Müdürlüğüne teslim edildi.  

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL