ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Jandarma bilgilendiriyor

BEYŞEHİR-Beyşehir’de Jandarma Trafik Timleri, ilçeye bağlı köy ve beldelerde yürüttüğü trafik eğitim seminerlerini yoğunlaştırdı. Beyşehir İlçe Jandarma Komutanlığı’na bağlı trafik timleri, son olarak ilçeye bağlı Yenidoğan beldesinde bulunan kahvehane ve..

Jandarma bilgilendiriyor

BEYŞEHİR-Beyşehir’de Jandarma Trafik Timleri, ilçeye bağlı köy ve beldelerde yürüttüğü trafik eğitim seminerlerini yoğunlaştırdı.

Beyşehir İlçe Jandarma Komutanlığı’na bağlı trafik timleri, son olarak ilçeye bağlı Yenidoğan beldesinde bulunan kahvehane ve okullarda trafik eğitim seminerleri verdi. Jandarma trafik görevlileri, belde merkezindeki ortaokulun bahçesinde öğrencilere genel trafik kuralları ile yaya ve sürücüler tarafından trafikte uyulması gerekli konular hakkında bilgiler verdi. Trafik timleri, öğrencilerin yönelttiği soruları da cevaplandırdı.

Trafik timleri, aynı beldede kahvehanelerde ise vatandaşlara genel trafik konuları ile trafikte en son yapılan değişiklik ve uygulamalar hakkında bilgiler verdi. Jandarma Trafik görevlileri, sürücülerin kış döneminde araçlarında bulundurması gereken donanım ve malzeme, kış lastiği denetim ve uygulamaları ile kış şartlarında araçların nasıl kullanılması gerektiği hususlarında da aydınlatıcı bilgiler aktardı. 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL