ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Jandarma bölgesinde bin 250 olay yaşandı

Edinilen bilgiye göre, geçtiğimiz yıl Beyşehir ilçesine bağlı kasaba ve köylerde 37 mala zarar verme, 2 kasten öldürme, 37 ev, işyeri ve hırsızlık olayı meydana geldi. Bir yılda 518’i asayiş..

Jandarma bölgesinde bin 250 olay yaşandı

Edinilen bilgiye göre, geçtiğimiz yıl Beyşehir ilçesine bağlı kasaba ve köylerde 37 mala zarar verme, 2 kasten öldürme, 37 ev, işyeri ve hırsızlık olayı meydana geldi. Bir yılda 518’i asayiş olmak üzere kabahat, kaçakçılık, takibi gereken diğer olay gibi toplam bin 250 olay meydana geldi. Uyuşturucu kaçakçılığına yönelik operasyonlarda 1 kilo esrar, 550 uyuşturucu ve uyarıcı hap ele geçirildi.

Söz konusu dönemde, jandarma aranan şahıslardan 140’ını yakalayıp adalete teslim ederken, bölgede meydana gelen 28 kaçakçılık olayı ortaya çıkarıldı, 16 çevre suçuna müdahale edildi. Aynı dönemde jandarma sorumluluk alanında 33 aile içi şiddet olayı meydana gelirken, mağdurların tamamı hakkında koruma kararı alındı.

Öte yandan, geçen yıl Jandarma silah kaçakçılığına yönelik operasyonlar kapsamında yasa dışı üretilen çeşitli modellerde 527 av tüfeği ele geçirdi. Operasyonlarda 52 adet ruhsatsız tabanca da ele geçirildi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL