ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Jandarmadan anneler günü jesti

          BEYŞEHİR – Beyşehir-Antalya Karayolu üzerinde uygulama yapan Beyşehir İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarma Trafik Timleri araçların içerisinde bulunan anne ve bayanlara Anneler Günü çiçeği hediye..

Jandarmadan anneler günü jesti

 

        BEYŞEHİR – Beyşehir-Antalya Karayolu üzerinde uygulama yapan Beyşehir İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarma Trafik Timleri araçların içerisinde bulunan anne ve bayanlara Anneler Günü çiçeği hediye etti.

Jandarmanın yol kontrolü yaptığını sanan sürücüler ve içerisindeki yolcular, ellerinde bu defa çiçekler bulunan görevlileri karşısında görünce önce şaşırdı, ardından uygulama nedeniyle Jandarmaya teşekkür etti.

Araç sürücülerine “hayırlı yolculuklar” dileyen ve içerisindeki annelere bugünün ne anlama geldiğini sorarak, kabul ederlerse bir çiçek hediye etmek istediklerini belirten Jandarma trafik görevlileri, çiçek uzattıkları annelerin ellerini de öptü. Kendisine çiçek uzatılan bir anne Jandarmaya teşekkür ederek, aracının kapısını açarak yola indikten sonra trafik görevlilerine sarılıp kucaklaması, ‘Ben senin elini öpeyim’ demesi ise uygulamada duygusal anlar yaşanmasına neden oldu. Anne Şadiye Yapıcı, kendisine çiçek uzatan Jandarmaya teşekkür etti.

Kendilerine çiçek uzatılan araç içerisindeki diğer anneler de uygulamayı çok beğendiklerini ve memnun kaldıklarını dile getirerek, “Jandarmayı karşımızda görünce önce şaşırdık, kontrol yapılacak sandık. İlk defa böyle bir uygulama görüyoruz. Bu tür uygulamaların devamını bekliyoruz” diye konuştu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL