ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Kaçak Avlanmaya Ceza

              Edinilen bilgiye göre, Beyşehir Gölü’nde devam eden su ürünleri avlanma yasağı döneminde kaçak avlanmaya yönelik denetim ve kontrollerini yoğunlaştıran Beyşehir Jandarma Asayiş Bot..

Kaçak Avlanmaya Ceza

 

            Edinilen bilgiye göre, Beyşehir Gölü’nde devam eden su ürünleri avlanma yasağı döneminde kaçak avlanmaya yönelik denetim ve kontrollerini yoğunlaştıran Beyşehir Jandarma Asayiş Bot Komutanlığı ekipleri ve İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü göl koruma timlerinin müşterek yürüttüğü operasyonlarda, Yeşildağ beldesi kıyısında olta ile avlandığı belirlenen 3 kişiye kişi başı bin 714 liralık idari para cezası kesildi.
            Öte yandan, yürütülen kontrollerde göle sahili olan Gölyaka beldesinde kayıkla avlanmaya çıktığı ileri sürülen 1 kişi de 600 metre ağ ve bir miktar sazan balığı ile birlikte suçüstü yakalandı. Kaçak avcıya bin 714 liralık ceza uygulandı. Ağ ve balıklara el konulurken, tekne kıyıya çekildi. 4 avcıya kesilen toplam para cezası miktarı 6 bin 856 liraya ulaştı. Yasak dönemde avlanmaya karşı denetim ve kontrollerin süreceği bildirildi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL