ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Kadın İşçilere Tekne Gezisi Hediyesi

BEYŞEHİR – Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, geçtiğimiz günlerde Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü birimindeki çalışanları ziyaret ederek, bir araya geldi. Çalışanları dinleyen ve çalışmalarından oldukça memnun olduğunu belirten Başkan..

Kadın İşçilere Tekne Gezisi Hediyesi

BEYŞEHİR – Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, geçtiğimiz günlerde Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü birimindeki çalışanları ziyaret ederek, bir araya geldi. Çalışanları dinleyen ve çalışmalarından oldukça memnun olduğunu belirten Başkan Özaltun, bazı kadın işçilerin göl üzerinde bugüne kadar yat turuna katılmadığını öğrenince, kendilerini böyle bir gezi ile ödüllendirmenin sözünü verdi. Beyşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nde çalışan bayan işçiler, bugün çocuklarıyla birlikte kendileri için özel olarak düzenlenen göl gezisinde bir araya geldi.
         Belediye Başkanı Murat Özaltun, gezinti yatı üzerinde göl gezisi için bir araya geldiği personeline hitaben yaptığı konuşmada, yeni süreçte  67 mahallesi olan geniş bir coğrafyaya ve yelpazeye hizmet vermeye başlayan Beyşehir Belediyesi’nin  amacının burada yaşayan insanlara hizmet götürerek onları memnun ve mutlu etmek olduğunu söyledi. Park ve Bahçeler Müdürlüğü biriminin de park ve bahçeler ve diğer konularda vatandaşlara hizmet verdiğini ve önemli bir hizmeti yerine getirdiğini anlatan Özaltun, “Biz bu birimdeki personelimizin ne kadar cansiperane çalıştığını biliyoruz. Allah hepinizden razı olsun. Biz bu arkadaşlarımızı hem ödüllendirmek, hem teşvik etmek, hem de onların moral ve motivasyonuna katkıda bulunmak amacıyla göl üzerinde bu geziyi tertip ettik. Halkımızın memnuniyeti ve mutluluğunun yanında personelimizin de mutluluğunun önemli olduğunu düşünüyoruz. Bugüne kadar Beyşehir Belediyesi’ne ve ilçemize vermiş olduğunuz hizmetlerden dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Siz yeter ki sahada böyle iyi çalışın bizleri memnun edin, bizler de sizleri sonuna kadar memnun edelim. Bu tür sosyal faaliyetlerimiz sonuna kadar devam edecek” dedi. Başkan Özaltun, geziye katılan kadınlardan Beyşehir ve gölünün bu güzelliklerini özellikle ilçe dışında olan yakın dost ve tanıdıklarına da anlatmalarını istediklerini de vurgulayarak, “Burada aslında, bu tür faaliyetlerle ilçemizin de tanıtımına katkılar sunduğumuzu düşünüyoruz. Biz, özellikle Beyşehirli olmayan ve ilçeye dışarıdan gelenleri bu tür tekne gezilerine dahil etmek istiyoruz. İstiyoruz ki, gittikleri yerlerde bu güzellikleri anlatsınlar, ilçemize daha çok ziyaretçi gelsin. Böylelikle ilçemize dışarıdan gelen misafir sayısını da artırmış oluyoruz” diye konuştu. Belediyenin kadın çalışanları da Başkan Özaltun’a düzenlediği bu gezi nedeniyle teşekkür etti. Gezinti yatı, daha sonra göl üzerindeki turuna çıktı.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL