ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Kaldırım ve Yol İşgallerine Denetim

           BEYŞEHİR – Beyşehir Belediyesi Zabıta Müdürü Metin Öz ve beraberindeki zabıta ekipleri, çarşı merkezinde şikayetlerin yoğun olarak yaşandığı sokaklarda denetim yaptı. Denetimlerde işyerinin önüne malzeme koyan,..

Kaldırım ve Yol İşgallerine Denetim

 

         BEYŞEHİR – Beyşehir Belediyesi Zabıta Müdürü Metin Öz ve beraberindeki zabıta ekipleri, çarşı merkezinde şikayetlerin yoğun olarak yaşandığı sokaklarda denetim yaptı. Denetimlerde işyerinin önüne malzeme koyan, kaldırımla da yetinmeyerek yol üzerine eşyası taşan esnaf ikaz edilirken, uyarıların dikkate alınmaması halinde cezai işlem uygulanacağı hatırlatıldı. Halen trafiğe kapalı olan Helvacılar Sokak’ta faaliyet gösteren esnafı uyaran Zabıta Müdürü Öz, bir sonraki denetimlerde kurallara uyulmadığının ve kaldırım ile yol üzerine eşya ve malzeme konulduğunun tespit edilmesi halinde cezai işlemlerin yanı sıra sokağın tekrar trafiğe açılmasının gündeme gelebileceği uyarısında bulundu. 
         Öz, denetimlerin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, amaçlarının daha rahat yaşanılır bir Beyşehir ve ilçe halkının cadde ve sokaklarda kaldırım işgali olmadan daha rahat gezebileceği bir ortamı sağlamak olduğunu ifade etti. Vatandaşlardan, bazı esnafların işyeri önündeki kaldırım ve yollara satışa sundukları eşya ve malzemeleri koyarak geçişlere engel olunduğu yönündeki şikayetleri üzerine dükkan sahiplerini uyardıklarını dile getiren Öz, “Kendilerine isteklerimizi bildirdik, bu doğrultuda gidilirse ne biz üzülürüz, ne de onlar. Ama bu doğrultuda gitmezlerse, zabıta olarak resmi görevimizi yerine getireceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Bundan sonra dükkan önlerinde kaldırım ve yollarda eşyalar ve dubalar olan karmaşık bir Beyşehir istemiyoruz. Hiçbir şehirde de böyle bir uygulama ve görüntü yok. Beyşehir halkı da böyle bir manzarayı hak etmiyor” diye konuştu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL