ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Kan Bağışında Beyşehir’de Rekor

BEYŞEHİR – İlçe merkezindeki Anıt Meydanına kurulan gezici kan toplama aracında kabul edilen kan bağışı kampanyasında Konya ve İlçelerinde yapılan kan bağışı toplamının yarısı kadar Beyşehir de kan bağışında bulunuldu…

Kan Bağışında Beyşehir’de Rekor

BEYŞEHİR – İlçe merkezindeki Anıt Meydanına kurulan gezici kan toplama aracında kabul edilen kan bağışı kampanyasında Konya ve İlçelerinde yapılan kan bağışı toplamının yarısı kadar Beyşehir de kan bağışında bulunuldu. Türk Kızılay’ının ülkenin ihtiyacı olan kan ve kan ürünlerini düzenli, gönüllü, bilinçli kan bağışçılarından karşılaması ve kan bağışı bilincinin toplumda yaygınlaştırılması için yapmış olduğu çalışmalara Beyşehir halkı büyük destek verdi.
            Kan Bağışı Kampanyasına destek veren Beyşehir Belediyesi başta olmak üzere tüm Kurum, kuruluşlara ve Beyşehir halkına teşekkür eden Konya Kan Bağışı Merkezi Müdürü Dr. Kaya Levent;  “Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun ve Beyşehir halkına desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Şuana kadar Konya ve ilçelerinde yapılan kan bağışı toplam oranının yarısı kadar Beyşehir’de kan bağışında bulunuldu. Vatandaşların bu desteği Beyşehir’in kan bağışı konusunda ne kadar duyarlı olduğunu gösteriyor.’’ Dedi.

            Kampanyaya verdiği destekten ötürü  Türk Kızılay’ı tarafından hazırlanan teşekkür belgesini alan Başkan Murat Özaltun; ‘’ Bu kampanyalara destek olmak sağlıklı her bireyin en öncelikli görevi olmalıdır. İhtiyaç anında hepimize lazım olabilecek kan ihtiyacının tedarik edilmesi, yapacağımız bu kan bağışları ile mümkün olacaktır. Konya ve İlçelerinde yapılan kan bağışı toplamının yarısı kadar kan bağışında bulunan   Beyşehir halkı kan bağış konusunda gayet bilinçli ve Kızılay’ımıza destek vermektedir. Biz belediye olarak Kızılay’ımız ın her zaman yanında ve destekçisiyiz, rekor sayıda bir katılımla kan bağışına destek veren tüm hemşerilerime ve Türk Kızılay’ı Konya Kan Bağışı Merkezi çalışanlarına teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL