ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Kar geldi, buzlanmaya dikkat

BEYŞEHİR-Beyşehir’de kar yağışı dünden itibaren etkisini göstermeye başladı. Meteoroloji’nin tahminleri tuttu ve yurdun birçok bölgesinde olduğu gibi Beyşehir’e de kar düştü, çiftçinin yüzü güldü. İlçe merkezinde etkili olan kar yağışı,..

Kar geldi, buzlanmaya dikkat

BEYŞEHİR-Beyşehir’de kar yağışı dünden itibaren etkisini göstermeye başladı.

Meteoroloji’nin tahminleri tuttu ve yurdun birçok bölgesinde olduğu gibi Beyşehir’e de kar düştü, çiftçinin yüzü güldü.

İlçe merkezinde etkili olan kar yağışı, akşam saatlerinde beraberinde buzlanmayı da getirdi. Şehir merkezinde ulaşımda aksamalara yol açan buzlanma nedeniyle, kar lastiği olmayan birçok araç trafikte sorun yaşadı. Özellikle rampa ve dik yokuşlu kesimleri tırmanamayan araçların sürücüleri zor anlar yaşadı. Şehir merkezinde, trafiğe çıkan araçlar yollarda adeta dans etti. Yolların kayganlaşması üzerine Belediye ekipleri de buzlanma görülen noktalarda tuzlama çalışması yaptı.

Bu arada,  kar yağışı en çok çocukları sevindirdi. Okul çıkışı beyaz örtünün keyfini çıkaran çocuklar, mahalle aralarında evlerinin önünde bol bol kar topu oynadı, kardan adam yaptı.

KAR YAĞIŞI SÜRECEK

Meteoroloji, Beyşehir’de kar yağışının bugün ve yarın da devam edeceğini duyurdu. Kar yağışı ile birlikte hava sıcaklıkları da önemli ölçüde düşecek. Bugün en düşük sıcaklık eksi 8, en yüksek sıcaklık ise eksi 5 olarak tahmin  ediliyor. Yarın ise hava sıcaklığının daha da düşmesi bekleniyor. Meteoroloji’nin tahminlerine göre, Beyşehir’de yarın en düşük sıcaklık eksi 12, en yüksek sıcaklık ise eksi 6 derece olacak. 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL