ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Karaali Abdullah Issı Spor Sahası Açıldı

BEYŞEHİR – Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın verdiği destekle Beyşehir’e bağlı merkez ve dış mahallelerde pekçok sportif yatırımı hayata geçiren Beyşehir Belediyesi, Karaali Mahallesi’nde de çok amaçlı bir spor sahasının yapımını..

Karaali Abdullah Issı Spor Sahası Açıldı

BEYŞEHİR – Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın verdiği destekle Beyşehir’e bağlı merkez ve dış mahallelerde pekçok sportif yatırımı hayata geçiren Beyşehir Belediyesi, Karaali Mahallesi’nde de çok amaçlı bir spor sahasının yapımını tamamlayarak gençlerin ve mahalle sakinlerinin hizmetine sundu.
       Karaali İlkokulu yanına yaptırılan çok amaçlı sahaya bir süre önce geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden AK Parti Beyşehir Gençlik Kolları yönetim kurulu üyesi Abdullah Issı’nın ismi verildi.
       Törene, Hüyük Kaymakamı ve Beyşehir Kaymakam Vekili Bayram Türker, Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Beyşehir İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Mehmet Bayındır, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Şenol, Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Saygılı ve gençlik kolları üyeleri,  belediye meclis üyeleri, Karaali Mahallesi Muhtarı Edip Pehlivan, mahalle sakinleri ve öğrenciler katıldı.
        Törende konuşan Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Karaali Mahallesi’nin sık sık gelmeye özen gösterdikleri bir yerleşim merkezi olduğunu vurgulayarak, “Bugün gelme amacımız ise farklı, hem Cuma namazımızı Karaalili hemşehrilerimizle kılalım, dedik; onlarla hasbihal yapalım. Ardından da çocuklarımızın en çok isteklerinden bir tanesi olan tamamlanan çok amaçlı spor sahasının açılışını yapalım. Bunun için buradayız” dedi.

KARAALİ MAHALLESİ’NE DÜĞÜN SALONU MÜJDESİ…

        Özaltun, Karaali Mahallesi’nde yaşayan çocukların spor sahası isteğini yerine getirdiklerini belirterek, mahalle sakinlerinden gelen düğün salonu talebini de geri çevirmeyerek, yıl sonuna kadar bunun da tamamlanması için gayret göstereceklerini söyledi. Özaltun, “Biz düğün salonumuzu yapacağız, çocuklarımızı, büyüklerimizi, hemşehrilerimizi memnun etmeye özen göstereceğiz. Muhtarlarımızla, halkımızla konuşarak istişare ederek bir hizmetin nereye yapılacağına da hep beraber karar vereceğiz. Benim istediğim değil, toplumun istediği olacak.”dedi.Özaltun, Karaali Mahallesi’nde ilk kez hayata geçirdikleri bir uygulamadan da söz ederken, geçtiğimiz günlerde bir trafik kazası sonucu hayatını kaybeden AK Parti Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Issı’nın isminin yaşatılması için yapımı tamamlanan çok amaçlı spor salonuna adını verdiklerini de belirterek, “Beyşehir’in değerlerini, Beyşehir’in gençliğini yansıtan isimleri görmeye devam edeceğiz.Bundan sonra farklı mahallelerimizde de farklı isimlerle inşallah çalışmalarımız devam edecek.” dedi.Özaltun, Karaali Mahallesi’nde yapımı tamamlanan konferans salonunu da eksiklerinin tamamlanmasının ardından açılışını gerçekleştireceklerini söyledi.
       Özaltun, konuşmasında, Karaali Mahallesi’nde öğrenim gören öğrencilere de Beyşehir Gölü üzerinde tekne turu sözü verirken,“Bütün çocuklarımız Beyşehir denizinin üstünde tekne turu yapacak. Biz bunu neden söylüyoruz; makamlar gelip geçici, bizlere baki değil, kalıcı değil. Bizlerden sonra bu makamlara sizler geleceksiniz. Dolayısıyla biz de çocuklarımızın özgüvenli bir şekilde, bilinçli bir şekilde, bilgili bir şekilde yetişmesi için üzerimize düşen ne varsa yapıyoruz. Ama, sizlerden de çok çalışmanızın sözünü istiyorum” diye konuştu.

       Beyşehir Kaymakam Vekili Bayram Türker de Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun’a hizmete açılan tesis nedeniyle teşekkür etti.
       Konuşmaların ardından Abdullah Issı Çok Amaçlı Spor Sahası kesilen kurdelanın ardından hizmete açıldı. Kaymakam Türker ve Başkan Özaltun ile protokol, açılışın ardından sahayı incelerken, önce basketbol potasına, ardından kaleye top atışı gerçekleştirdi.
       Program, spor tesisi önünde toplu olarak çektirilen hatıra fotoğrafının ardından son buldu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL