ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Karanlık Bir Odadan Sıcak Bir Yuvaya Kavuştu

              Haftalık köy ve belde buluşmaları projesi kapsamında yapılan ziyaretler ile özellikle köydeki yetim ve öksüzlerin yanı sıra engelli ve bakıma muhtaç, kimsesi bulunmayan..

Karanlık Bir Odadan Sıcak Bir Yuvaya Kavuştu

 

            Haftalık köy ve belde buluşmaları projesi kapsamında yapılan ziyaretler ile özellikle köydeki yetim ve öksüzlerin yanı sıra engelli ve bakıma muhtaç, kimsesi bulunmayan bireyleri tespit edip, kayıt altına aldıran ve hatırlanmak bir gün değil her gün projesini yörede hızlı ve yaygın bir şekilde uygulayan Kaymakam Tuncay Sonel, Karacaören Köyünde ev ziyaretinde rastladıkları, soğuk ve fiziki şartları çok kötü durumda olan bir odada yalnız başına yaşayan 72 yaşındaki Ramazan Önsesveren’ i Konya Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü nezdinde yapılan girişimlerle kış soğukları tamamen başlamadan kısa sürede Konya’da Yaşlı ve Bakım Evine yerleştirerek sıcak bir yuvaya kavuşturdu.
            Kaymakam Sonel, “Bu çalışmalarda emek veren ekibimize ve çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Ayrıca Ramazan dedemizin yeni yuvasına hızlı yerleşmesinde bize katkı veren Konya Valim Sayın Aydın Nezih Doğan’a şükranlarımızı sunuyoruz. Ayrıca devletimizin sıcaklığını en ücra köşedeki gariplere göstereceğiz. Diyerek duygularını dile getirdi. Milli Eğitim Müdürü Necip Şan, Halk Eğitim Müdürü Hüseyin Yıldız, Ümit Çocukları Derneği Başkanı Münevver Yalçınkaya ve Vakıf personeli Hülya Ateş ve Toplum Sağlığı Merkezimizden Zafer Sevinç’ten oluşan komisyon dedeyi köyünden alarak Konya da yeni yaşayacağı yaşlı ve bakım evine götürerek eşlik ettiler.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL