ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Karataylı Öğrenciler Beyşehir’de

BEYŞEHİR – Karatay Belediyesi Kültür Müdürlüğü tarafından organize edilen gezi program adresi Beyşehir olurken, sabahın erken saatlerinde Kongre ve Gençlik Merkezinde  toplanan öğrenci ve öğretmenler Beyşehir’e gitmenin sevincini yaşadılar. Gençlere..

Karataylı Öğrenciler Beyşehir’de

BEYŞEHİR – Karatay Belediyesi Kültür Müdürlüğü tarafından organize edilen gezi program adresi Beyşehir olurken, sabahın erken saatlerinde Kongre ve Gençlik Merkezinde  toplanan öğrenci ve öğretmenler Beyşehir’e gitmenin sevincini yaşadılar. Gençlere yönelik eğitim amaçlı hizmet veren Celaleddin Karatay Kongre ve Gençlik Merkezi hakkında bilgi veren Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, bilgisayar, grafik-tasarım, halk oyunları, fitness-aerobik, İngilizce, Rusça, Arapça, ney, gitar gibi 9 branşta 400 öğrenciye eğitim olanağı sağlayan merkezde, gençlerimizin eğitim hayatına destek sağlamakla birlikte onların  sosyal hayata motive olmalarını kolaylaştırmak amacıyla faaliyetlerine başladığını belirtti.
        Bir taraftan  gençlere yönelik  farklı branşlarda kurslar açılırken, bir taraftan da Karatay Belediyesi’nin tanıdığı imkanlarla gezi programlarının düzenlendiğini vurgulayan Başkan Hançerli, “Geleceğimizi emanet edeceğimiz gençlerimizin teorik ve teknik bilgilerin yanı sıra tarihini de yakından görerek kültürel anlamda bilgi birikimi elde etmelerini amaçlıyoruz.” dedi. Konya’mızın sahip olduğu eşsiz güzelliklere daha yakından tanık olunması için böyle bir geziyi tertiplediklerini belirten Başkan Hançerli, geziye katılan yaklaşık 100 e yakın kursiyerin bu gezi ile birlikte Beyşehir’de keyifli vakit geçirme fırsatı bulduğunu belirtti. Başkan Mehmet Hançerli, önümüzdeki haftalarda sertifika töreni ile ilk mezunlarını verecek olan Kongre ve Gençlik Merkezinde sosyal ve kültürel faaliyetlerin devam edeceğinin müjdesini verdi.
        Yaka Manastırı’nda gezi yapıldıktan sonra Göl kenarında öğle yemeği yiyen kursiyerler, Eşrefoğlu Camii ve Eflatun Pınar’ı gezerken bu tür sosyal etkinlikleri gerçekleştiren Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli’ye çok teşekkür ettiler.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL