ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Karda off-road keyfi

            BEYŞEHİR – Beyşehir Off-Road Kulübü üyelerinin son gezi adresi Derbent ilçesinin karla kaplı dağları oldu. Beyşehir Off-Road Kulübü Başkanı Ömer Yürük’ün önderliğinde bölgeye giden..

Karda off-road keyfi

 

          BEYŞEHİR – Beyşehir Off-Road Kulübü üyelerinin son gezi adresi Derbent ilçesinin karla kaplı dağları oldu. Beyşehir Off-Road Kulübü Başkanı Ömer Yürük’ün önderliğinde bölgeye giden off-road meraklıları, yine farklı heyecanlar ve adrenalin yaşadı. 
          Beyşehir’den konvoy halinde hareket eden 14 dağ aracı, Beyşehir-Konya Karayolu üzerindeki bir dinlenme tesisinde çay molası verdikten bir süre sonra yoluna devam ederken, yolculuk Derbent ilçesinde noktalandı.
          Konya’nın Kış Sporları Merkezi olmaya hazırlanan Aladağ’daki tanıtım programı öncesinde, bölgedeki karla kaplı alanlarda sürüş yapmanın keyfini ve tadını doyasıya çıkaran off-road tutkunları, araçlarıyla zorlu tırmanışlar gerçekleştirdi. Sürüş esnasında kara saplanan bir arazi aracının imdadına ise diğer araçlar yetişti. Bol bol hatıra fotoğrafı da çektiren off-road tutkunları, ardından Aladağ’daki etkinliklere katıldı.
          Milli kayakçıları ve katılımcıları gösterilerin yapılacağı şehir merkezinden yaklaşık 10 kilometre uzaklıktaki alana  araçları ile taşıyan Beyşehirli off-road tutkunları, ilk kez görüp tecrübe ettikleri Derbent yöresinin güzelliklerine de hayran kaldı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL