ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Kaybolan avcıyı Jandarma buldu

  BEYŞEHİR-Beyşehir Gölü kıyısındaki ormanlık alanda kaybolan olta tutkunu avcı yaklaşık 12 saat süren arama çalışmalarının ardından Jandarma tarafından bulundu. Edinilen bilgiye göre, Konya’dan olta ile avlanmak üzere Mesut Özcan..

Kaybolan avcıyı Jandarma buldu

 

BEYŞEHİR-Beyşehir Gölü kıyısındaki ormanlık alanda kaybolan olta tutkunu avcı yaklaşık 12 saat süren arama çalışmalarının ardından Jandarma tarafından bulundu.

Edinilen bilgiye göre, Konya’dan olta ile avlanmak üzere Mesut Özcan (33) ve Ümit kahveci (28) adlı iki arkadaşı ile birlikte Beyşehir Gölü kıyısına gelen Ahmet Adnan Alper (35),Kurucuova yakınlarındaki Bağbaşı mevkiindeki ormanlık alanda akşam saatlerinde kayboldu. Arkadaşları ile birlikte kıyıda olta ile avlanırken, biten içme suları nedeniyle kendilerini adrese getiren park ettikleri otomobildeki damacanadan su almak için yerinden kalkan Alper, yönünü kaybederek ormanlık alanda gece karanlığında kayboldu. Cep telefonunu da kıyıdaki olta malzemelerinin yanında unutan Alper’i, arkadaşları karanlıkta uzun süre kendisine seslenerek ararken, sonuç alamayınca Jandarmadan yardım istedi.

Jandarma timleri kısa sürede geldikleri kıyıda ormanlık alanda kaybolan avcıyı ararken, Beyşehir Jandarma Asayiş Bot Komutanlığına ait bir bot ile çevreden gelen balıkçı tekneleri de suya düşme ihtimali üzerine göl içerisinde arama gerçekleştirdi. Bu arada, arama çalışmalarına Konya il merkezinden sonradan gelen Konya İl Afet Acil Durum Müdürlüğü arama kurtarma ekipleri de katıldı.Kayıp amatör avcıyı arama çalışmaları gece boyunca devam ederken,  gün ağardıktan sonra sabah saat 08.30 sıralarında netice alınabildi. Kayıp avcı, ormanlık alanda yaklaşık 12 saat süren bir arama seferberliğinin ardından yorgun ve bitkin bir vaziyette bulundu. Karşısında arama ekiplerini gören kayıp avcı sevinç yaşarken, Jandarma ekipleri kayıp avcıya su ve yiyecek verdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL