ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Kaymakam’dan fedakar anneye ziyaret

           BEYŞEHİR – Ziyarete Beyşehir Belediye Başkanı İzzet Taşçı, Sadıkhacı Belediye Başkanı Şakir Özel, Milli Eğitim Müdürü Hasan Taşdelen, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü İbrahim..

Kaymakam’dan fedakar anneye ziyaret

 

         BEYŞEHİR – Ziyarete Beyşehir Belediye Başkanı İzzet Taşçı, Sadıkhacı Belediye Başkanı Şakir Özel, Milli Eğitim Müdürü Hasan Taşdelen, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü İbrahim Metin de eşlik etti.
         Kaymakam Başıbüyük, 70 yaşındaki kadın ve  bir gözü görmeyen, zihinsel engelli oğlu ile bir süre sohbet ederken fedakarlığından dolayı kendisine teşekkür etti.  Keziban Metin’e ihtiyaçları olup olmadığını da soran Başıbüyük,  Kaymakamlık olarak bugüne kadar aileye her türlü yardımı yaptıklarını, yapmaya devam edeceklerini söyledi.
          Keziban Metin’in evli olan 1 kızı daha olduğu,  yaklaşık 5 yıl önce  beldede çobanlık yapan eşini kaybettiği, kendisinin de yaşadığı çeşitli sağlık sorunlarına rağmen doğuştan zihinsel engelli olan oğlu ilebirlikte  hayata tutunmaya çalıştığı belirtildi. Anne Metin’in, kontrolsüz hareket ve davranışları nedeniyle oğlunun bir an bile yanından ayrılamadığı, herhangi bir sosyal kurum ya da kuruluşa bakımını üstlenmesi için de vermediği, “O benim evladımdır, ömrüm olduğu sürece bakmaya devam edeceğim” dediği belirtildi.
          Oğlunun özürlü ve 65 yaş maaşı ile geçimini sağlamaya çalışan başka bir geliri olmayan yaşlı kadın ve oğluna Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfın da zaman zaman yardımda bulunduğu öğrenildi. 
         Ziyaret esnasında, vakıf yetkilileri tarafından yaşlı kadın ve oğluna gıda maddesi yardımında da bulunuldu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL