ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Kaymakam Ateş Çamlık’ta incelemelerde bulundu

  DEREBUCAK-Derebucak Kaymakamı Oktay Ateş, ilçeye bağlı bazı Çamlık  beldesinde incelemelerde bulundu.             Ateş, ilk olarak Çamlık beldesinde hayvancılık projesi kapsamında devam eden inşaat alanında incelemelerde bulundu. Çamlık Tarımsal Kalkınma..

Kaymakam Ateş Çamlık’ta incelemelerde bulundu

 

DEREBUCAK-Derebucak Kaymakamı Oktay Ateş, ilçeye bağlı bazı Çamlık  beldesinde incelemelerde bulundu.

            Ateş, ilk olarak Çamlık beldesinde hayvancılık projesi kapsamında devam eden inşaat alanında incelemelerde bulundu. Çamlık Tarımsal Kalkınma Kooperatifi’nin girişimleriyle bölgede hayata geçirilmesi planlanan 204 büyükbaşlık hayvan projesi kapsamında devam eden inşaat çalışmaları hakkında yetkililerden bilgi alan Kaymakam Ateş’e, faaliyetlerin 1 ay içerisinde tamamlanacağı, hayvanların ise 2 ay sonra bölgeye geleceği bilgisi verildi.

Kaymakam Ateş, bölgede son dönemde atak yapan çilek üreticilerinin çalışmalarını da yerinde gördü. Bölgede yaşayan vatandaşların İl Özel İdaresi’nin verdiği destek sayesinde 80 dönüm alanda gerçekleştirdiği çilek bahçelerini gezen Ateş, bölgede sulu tarıma geçilen Yeniköy, Bakaran, Koyundaşı, Cildalanı mevkilerinde de incelemede bulundu.

            Kaymakam Ateş’e gezi ve incelemelerinde Çamlık Belde Belediye Başkanı Ali Özdemir, Çamlık Mahalle Muhtarı Zeki Can, Tarımsal Kalkınma Kooperatifi yetkilileri ve bazı vatandaşlar eşlik etti. 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL