ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Kaymakam Şahiner, Nüfus Müdürlüğü’nde İncelemede bulundu

BEYŞEHİR – Kaymakam Şahiner, İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü tarafından yeni yıldan itibaren uygulanmaya başlanılan “kimlik kartı yaygınlaşma projesi”nin Beyşehir ayağında yürütülen çalışmaları yerinde görmek üzere Nüfus..

Kaymakam Şahiner, Nüfus Müdürlüğü’nde İncelemede bulundu

BEYŞEHİR – Kaymakam Şahiner, İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü tarafından yeni yıldan itibaren uygulanmaya başlanılan “kimlik kartı yaygınlaşma projesi”nin Beyşehir ayağında yürütülen çalışmaları yerinde görmek üzere Nüfus Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

Ziyaretinde, ilçedeki kimlik kartı başvuruları ve yapılan işlemleri yerinde inceleyen Şahiner, çalışmalarla ilgili Nüfus Müdürü Nevin Esma Özpınar’dan bilgiler aldı. Özpınar, Beyşehir’de müracaatların başladığı günden bugüne kadar 2 bin 547  kişinin yeni kimlik kartı talebiyle Nüfus Müdürlüğü’ne başvuru yaptığını söyledi. Kaymakam Şahiner, çalışmalardan dolayı Özpınar’a  ziyaretinde kendisi için de yeni kimlik kartı başvurusunu yaptı.

Ziyarette, yeni kimlik kartı başvuruları ile ilgili hangi belgelerin gerektiği konularında da bilgilendirmede bulunuldu. 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL