ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Kazada Ölen Zabıta Memuruna Son Görev

BEYŞEHİR – Beyşehir-Derebucak Karayolu’nun 17.kilometresinde önceki gün yaşanan trafik kazası sonucu yaralanan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden zabıta memuru Sadık Kocael için Merkez Çarşı Camisi’nde  kılınan öğlen namazını müteakip cenaze..

Kazada Ölen Zabıta Memuruna Son Görev

BEYŞEHİR – Beyşehir-Derebucak Karayolu’nun 17.kilometresinde önceki gün yaşanan trafik kazası sonucu yaralanan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden zabıta memuru Sadık Kocael için Merkez Çarşı Camisi’nde  kılınan öğlen namazını müteakip cenaze töreni düzenlendi. Cenaze törenine Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Hüyük Belediye Başkanı Mehmet Şahin, belediye meclis üyeleri, kurum amirleri, belediye birim müdürleri, zabıta teşkilatı mensupları, meslektaşları, yakınları ve vatandaşlar katıldı.

      33 yaşındaki  evli ve 2 çocuk babası Kocael’in cenazesi kılınan namazın ardından cenaze nakil aracıyla götürüldüğü doğum yeri olan Çiçekler Mahallesi’nde toprağa verildi.

        Öte yandan, Belediye Başkanı Murat Özaltun da yayımladığı taziye mesajında, “Geçirdiği elim bir trafik kazası sonrasında genç yaşta aramızdan ayrılan zabıta personelimize Allah’tan rahmet, ailesine başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.Aynı kazada yaralanan diğer personelimize de geçmiş olsun dileklerimizle birlikte, acil şifalar temenni ediyoruz” dedi. 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL