ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Kilo Yükseldi, İkinci Oldu

BEYŞEHİR – Beyşehirli 3 milli tekvandocu, katıldıkları  uluslararası şampiyonada Türkiye’yi temsil etti.        Kardeşlerden Ali Sarı +87 kiloda birincilik kürsüsüne çıkarken, kardeşi Talha Sarı 87 kiloda ikincilik derecesi..

Kilo Yükseldi, İkinci Oldu

BEYŞEHİR – Beyşehirli 3 milli tekvandocu, katıldıkları  uluslararası şampiyonada Türkiye’yi temsil etti.
        Kardeşlerden Ali Sarı +87 kiloda birincilik kürsüsüne çıkarken, kardeşi Talha Sarı 87 kiloda ikincilik derecesi elde etti.  Saraybosna’nın Moymilo semtindeki Ramiz Salcin Salonu’nda düzenlenen Bosna Open Uluslararası Açık Tekvando Turnuvası’na katılan 3 milli sporcu kardeşten 2’si Türkiye’ye derece kazandırırken, Yunus Sarı ilk müsabakasında mağlup olarak elendi.
        Kilosunda birinci gelen isim olan Ali Sarı, yaptığı açıklamada, düzenlenen turnuvaya olimpiyat ve dünya şampiyonalarında derece alan sporcuların katıldığını hatırlatarak, “Türkiye’nin yanısıra Azerbaycan, İngiltere, Almanya, Sırbistan, İtalya, Hırvatistan ve Yunanastan gibi ülkelerden üst seviye sporcular müsabakalarda ter döktü. 35 ülkenin iştirak ettiği şampiyonada ülkeme birincilik derecesi getirmenin sevincini yaşıyorum. Üç kardeş katıldığımız turnuvada üçte iki yaptık, ortanca kardeşim ise ilk maçında şanssız bir yenilgiyle elendi. İkincilik derecesi elde eden küçük kardeşim Talha ise 78 kilo gelmesine rağmen Yunus’la aynı kiloda karşılaşmamak için 87 kiloda müsabaka yaptı. Bu kilo kendisine ağır gelmesine rağmen ikinci oldu. İnşallah zamanla güçlenince bu kiloda çok iyi sporcu olacağını düşünüyorum” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL