ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

KOMEK’te yeni dönem kayıtları devam ediyor

BEYŞEHİR – Yeni dönemde Akşehir, Beyşehir, Seydişehir, Ilgın, Doğanhisar, Kulu ve Çumra ilçelerindeki kurs merkezleri ile Gödene TOKİ ve Alakova’daki yeni kurs merkezlerine de kayıt alınacak.        Konya..

KOMEK’te yeni dönem kayıtları devam ediyor

BEYŞEHİR – Yeni dönemde Akşehir, Beyşehir, Seydişehir, Ilgın, Doğanhisar, Kulu ve Çumra ilçelerindeki kurs merkezleri ile Gödene TOKİ ve Alakova’daki yeni kurs merkezlerine de kayıt alınacak.
        Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (KOMEK), Hanım Lokalleri ve Spor Merkezleri’nin yeni dönem kayıtları devam ediyor. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, mesleki eğitimde Türkiye’de bir marka haline gelen KOMEK’e ilginin her geçen gün arttığını belirterek, Yeni Büyükşehir Yasası ile birlikte KOMEK’i Konya’nın ilçelerinde de yaygınlaştıracaklarını söyledi. Kurulduğu 2004 yılından bu yana 236 bin kursiyerin yararlandığı KOMEK’te sadece 2014 yılında 55 bin kursiyere eğitim verildiğini kaydeden Başkan Akyürek, ilçelerdeki kurslarla birlikte daha fazla kişiye ulaşacaklarını ifade etti. Çok sayıda yeni branşla başlayacak bahar döneminde Akşehir, Beyşehir, Seydişehir, Ilgın, Doğanhisar, Kulu ve Çumra ilçelerindeki kurs merkezleri ile Gödene TOKİ ve Alakova’daki yeni kurs merkezlerine de kayıtların alınacağını belirten Başkan Akyürek, herkesi 30 Ocak’a kadar KOMEK’e kayıt yaptırmaya davet etti.
          YENİ DÖNEM YENİ BRANŞLARLA BAŞLIYOR KOMEK’te bu dönemde açılacak yeni branşlar şöyle:, 3D Studio Max, Mikrodenetleyici ve Programlama (PIC), Ardışık Kontrol (PLC Kontrol) ve Programlama, 4-6 Yaş Çocuk Bakımı, Erkek Üst Giysileri Dikimi, Ev ve Kurum Temizlik Hizmetleri, Uygurca, Flemenkçe, Çince, Grafik ve Animasyon Tabanlı Web, Internet Programcısı, Mobilya Döşeme Kesim-Dikiş Elemanı, KOMEK Çocuk Korosu (Nota-Ritm ve Ses Eğitimi), Saç ve Sakal Kesimi, Servis Elemanı, Sterilizasyon ve Dezenfeksiyon Personel Eğitimi, Tığ Oyası, Kısa Film (Video Çekimi ve Montaj), Yorgan Dikimi, Maket Uçak Yapımı, Grafik ve Animasyon, Model Uçak Yapımı (F1H), Tığ Örücülüğü, Dijital Fotoğrafçılık ve Düzenlenmesi, Diyanette görevli imam ve müezzinlerin katılacağı Camii Musikısi, Huzurevi personeline yönelik Öfke Kontrolü ve İletişim.
         BAŞVURULAR İNTERNETTEN KOMEK, Hanım Lokalleri ve Spor Merkezleri’nin yeni dönem kayıtları 30 Ocak’a kadar www.konya.bel.tr ve www.komek.org.tr adreslerinden yapılıyor.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL